5.5.15

Meidän poju

Hän täytti tänään 4-vuotta. Hän on vilkas hyväntuulinen ja hirmuinen hurmuri. Hän on äkkipikainen ja rämäpää huomiota rakastava poika. Hän on se, joka tuli maailmaan monen mutkan kautta. Lääkäri ehdotti jopa aborttia ja ennuste ei aina ollut hyvä. Nyt on tilanne hyvä, vaikka meille hän tulee aina olemaan se ei ihan terve ja mitä jos...- lapsi. Noah'lla oli syntyessään CCAM diagnoosi. 1 keuhkolohko poistettiin ja viimeinen jälkitarkastus on ensi maanantaina. Nyt hän voi hyvin ja siitä muistan olla kiitollinen varsinkin syntymäpäivinä. Tai toki olen kiitollinen aina, mutta näin syntymäpäivänä asia tulee mieleen uudestaan ja uudestaan.  

Noah'n puheen kehitys oli hitaanlaista, tai on ehkä vieläkin. Asiaa hidastaa varmastikin myös monikielisyys. Perheessämme puhutaan jatkuvasti kolmea kieltä. Noah on päiväkotilainen ja Taideruukkilainen. Hengailee vanhempien mukana usein yrityksessämme Kuusankosken Taideruukilla. Toivottavasti hänelle ei jää traumoja yrittäjyydestä..  


Onnea on olla tämän pojan äiti!
2 comments:

Nonna said...

Teillä on niiiin ihana pieni mies! Onnea pikkumiehelle ja terveen pojan mamille! Mukavaa kevättä ja kirjoitellaanpa vaikka mailitse kuulumisia taas!
Halauksin Nonna

anni said...

Nonna, KIITOS!
Miten miul onkaan nämä viestit johonkin hukkuneet...