8.12.09

Kuulumisia, vai mitäköhän nää on?


Tämänvuotinen joulukalenteri.
Auto vilahti jo viime joulun kuvissa.
Tyyliä on monenlaista.
Meillä tällaista. :D


Aika on vierähtänyt taas. Huhh, melkoista rumbaa täällä päässä ollut. Töissä ollut häslinkiä ja juuri äsken töistä palattuani (klo 22.45) avasin siiderin, mussutin joulutorttuja ja päästin höyryjä pihalle. Se taisi olla facebookinkin status. Yeah, melkoinen vuoro oli. Kummasti sai taas miettiä omaa jaksamista, nöyryyttä ja ammatillisuutta. (Onko kukaan teistä erityisnuorten parissa töissä?!?) Onneksi on työnohjaus ensi viikolla.

Eilin juhlistimme (lopultakin!) perheemme/lähisuvun kanssa mieheni synttäreitä meillä, mutta ihan pienimuotoisesti. Leivoin kakun ja sydän-torttuja ja isovanhemmat toivat Pietarin tuliaisia.. Hihih! Pietari, sinne haluan takaisin.. uudestaan ja uudestaan. Kaupunki tuli vuosia sitten hyvinkin tutuksi, vähän rakkaaksikin. Nyt haluaisin näyttää sen miehelleni. Mutta sen hetki tulee myöhemmin.Mummon Pietarin tuliaisia.
Ihanuuksia minusta. Nostalgiaa!


Joulu lähenee. Korteista on suurin osa valmiita, jotkut maailmalle menevät jo postitettuja. Kortteja olen tehnyt pienissä erissä mutta ihan vauhtiin en oikein ole päässyt. Ja en oikein tiedä, olenko ihan tyytyväinen lopputulokseen. Kovasti korttien teosta tykkään ja itse ne tosi mielelläni väsään. Tänä vuonna mulla ei olut ns. yhtenäistä ideaa tms.. Mut Anni haloo, eihän mulla ikinä ole sitä! Se mun idea onkin se, että tulee, mitä tulee, jos tulee. Materiaalina tänä vuonna oli oikeasti 99% kierrätettyä. Kirjekuoret uutena. Ja taas hitosti nappeja, niinkuin tänä vuonna kaikessa. Ja nappeja tulee NIIN kauan kun nappeja riittää ja niitä ON paljon! Ja ihania ovat! Muut rojut joko aiemmin hankittu muuhun käyttötarkoitukseen, saatua, kierrätettyä yms. :D Se korttien teko on ehkä ainut jokavuotinen tapa, mistä pidän kiinni. Muuten joulukuviot vaihtelevat melkoisesti.
(Pahoittelut todella huonolaatuisista kuvista...)


Huomenna on ns. omat pikkujoulut. Hihh! Torstaina on tytön (lasten) pikkujoulut. Ja sitten viikonlopullinen töitä Huhh! Tällaista tälläkertaa. Tänks!

ps. Mä olen saanut ihanan ystävän
blogimaailman kautta.. Hihh! Ja hän
sai miut tänään ennen töihin lähtöä
hyvälle mielelle kivalla maililla..
Ihanaa! :D terkut!!! Tapaamme
pian! Jännittävää! Tiedän, että moni
blogituttavuus on tavannut
toisensa. Minkälaista on ollut?


8 comments:

Teija said...

Tosi kivoja kortteja olet jaksanut väsätä. Mä jätin tänä(kin) vuonna korttitehtaan suosiolla väliin. Joskus oli tapana miehen kanssa väkertää yhdessä kortit ennen joulua, mutta mihinkäs se aika nykyään menee..?? Tykkään myös tosi paljon noista sun uusista kuusenkoristeista.

Jännää, ihana tavata blogiystävä! :) Itse en ole tavannut, mutta kiva olis nähdä jokunen ihan livenäkin.

Laura said...

Mä en ole vielä tavannut ketään blogimaailmasta, mutta nettifoorumeilta kylläkin :) Lapsiaiheisilla foorumeilla tutustuu samanhenkisiin ihmisiin ja olen saanut monta uutta tuttavuutta sen kautta.

Kivoja kortteja kaikki :)

Ja nuo Pietarin tuliaiset, tosi hauskoja! Samantyyppisiä on Stockmannin joulupuodissa. Mietin siellä niitä katsoessani monen kohdalla että ihan tulee neuvostoaikojen joulukoristeet mieleen, hih.

Peikonlehti said...

Like! =)

Hilpeät koristeet ja kauniita väkerryksiä! Kiva idea kun ovat erilaisia, tod. näk. kortithan päätyvät eri talouksiin joten minkäs lain mukaan niitten pitäisi olla samaa mallia kaikkien? =) Nimin. "Täällä valmistuu parikymmentä keskenään samanlaista joulukorttia..." Voi tylsyys ja vähäinen mielikuvituksen käyttö.

Terkut sinne,hih! =D =D =D

Peikonlehti said...

-niin ja jäi mainitsematta äsken että kivat pikkujoulut sinne! =)

Niina ♥ said...

Tuli ihan nostalginen olo noista tytön pinnikuvista. Meillä kun oli tytöllä myös yhteenväliin vaihe jolloin kaikki pinnit mitä kotoota löytyi oli aina laitettava kerralla päähän. Voittopaketti lähtee ensiviikon alussa postiin kunhan löydän vielä kadoksissa olevan laatikkoon tarvittavan jutun. =)

anni said...

Teija
Kiitos! Joulukortteja yhdessä miehen kanssa..WAU! Mun mies ei moiseen ryhtyisi..hihi.. Vaikka kehuukin ja ei kiellä tekemästä lainkaan..

Mmm.. tämän päässä raksuttaa mahdollinen blogitapaaminen.. Voisi olla kovin jännän mieluisaa! Mitä mieltä olet/ olette?!?


Laura,
Kiitos kommentistasi.
Aaa..mutta sehän on vähän niinkuin sama asia.. blogit tai palstat tai...

Hhihihi, Stocka goes to Soviet. :P Mukavaa joulunaikaa siulekin!


Peikonlehti,
tänks! Hihihi, istellesi! Joo, erialsia tulee. OSa mieluisia toiset joskus vähemmän. Mut pyrin vähän katsomaan, minkä tyylistä ja kenellekin.. Samanlaisia en kykene/pysty tekemään. Tällainen olen.


Niina,
kiitos.. oooh..paketti.. jänskättäää!!!!! :D :D Tytsyn kanssa on usein hassuja tilanteita..Tsemppiä sinne!

Inari said...

Ihana pinnipäinen pikkutyttö! Tuollaisia kampauksia minäkin harrastin pienenä. Ja ihania joulukortteja. Ja ihania kuvia ylipäätään. Mikä ihana blogilöytö! Nyt on pakko kyllä jäädä seuraamaan. Kiitos!

anni said...

Inari,
HEI! Ja moi! Kiva kun löysit tänne. Tervetuloa vaan!

Kohta menen tutustumaan siun blogiin..hihh.. Kiitos kun kommentoit!!!