1.12.09

Suomi D:

Päivä ennen kuolemaa

Kristiina Komulaisen juontamassa ohjelmassa Koop Arponen ja muusikko Mikko Kuustonen
elävät kuvitteellisen viimeisen päivänsä. Päivään kuuluvat muun muassa viimeinen teko,
anteeksipyyntö ja oman hautapaikan näkeminen.
Ohjelmaformaatin on kehittänyt suomalainen Aito Media -yhtiö.
1.12.2009 Klo 22:00 Nelonen
***
Katsoitko?
Ohjelma oli minusta tarpeellinen ja herättävä. Se pisti miettimään ja kuvittelemaan.
Se oli levollinen ja sen katsominen tuntui hyvälle. Pitkästä aikaan jotain hyvää telkusta.
...Minusta...

7 comments:

nanna said...

Heh, mä katsoin Kuustosen Mikon osuuden, kunnes sanoin miehelle, että "vaihda kanavaa - ei millään jaksaisi olla kuin hautajaisissa"

En voi katsoa iltaisin mitään tuollaista, koska kaikki tulee uniin. Toissa yönä olin mukamas viimeisilläni raskaana big brotherissa eikä kukaan tajunnut, että mä olen raskaana.
Viime yönä pelastauduin jollain ihmeen keinolla WTC-tornista. Ja kuinkakohan monta kertaa olenkaan pelastautunut uppoavasta Estoniasta! Huoh..

Pia said...

Kiitos vinkistä. Pitääpä katsoa tvkaistalta. Ajatus on mielenkiintoinen..

Nonna said...

Moi,
läheiseni kuoli syksyllä ja jotenkin tuntuu hyvin ahdistavalta, että katsoisin kyseistä ohjelmaa. En oikein ymmärrä formaattia... Enkä menisi ohjelmaan mukaan sitten millään... (Äh, aamunegatiivinen...)

Teija said...

Pitäisköhän lähtee kaivelemaan tuota jostain netistä? Herätit mielenkiinnon. En katso juuri mitään telkusta, joten näkemättä jäi tääkin, tietty.

anni said...

Nanna,
Tänks kommentistasi. No ehkä uniaiheeksi ei omat hautajaiset ole parhaat mahdolliset, mut musta ohjelma oli onnistunut. Maku aisa skein teitty ja varmasti herättää monenmoisia tunteita. Arvaan sen..

Pia,
KIITOS! Katsoitko? Tai löytyikö se jostain? Mitä mieltä olit?

Nonna,
Kiitos kommentistasi. Kunnioitan mielipidettäsi ja tunteita. Ehkä ohjelman ajankohta ei ole sopiva, toisaalta saattaisi juuri ollakin?!? Musta se olikin just hyvin positiivinen ja elämää täynnä. Voimia!

Teija,
Kiitos,...en minäkään katso..mutta nyt vahingossa osui kohdalleen. Ehkä ohjelman aihe sopi just ajankohtaan mun kohdalla..en tiiä.. VARMASTI aiheuttaa ristiriitaisia tunteita, mut sentään aiheuttaa tunteita! JA vielä, musta M.Kuustonen on vaan niin.. symppis.

Iloa sinne!

Anonymous said...

Luin tästä, mutta jäi katsomatta. Toivottavasti tulee uusintana. Tykkään myös itse Kuustosesta ja kun toisinaan katson Mansikkapaikkaa, johtuu se usein myös nimenomaan erinomaisesta haastattelijasta eikä aina niinkään vieraasta ;)
-Henna-Elina

anni said...

Henna-Elina,
Kiitos kun kommentoit! Netti Tv:stä jostain saattaisi löytyä.. Mikko on ihanuus. Olen tavannut hänet muutamaan otteeseen, kerran yhes ihmisoikeus-gaalassa ja oi..siinä oli vasta symppis isäntä!!! :D Isännöi isolla sydämmella tapahtumaa. me like.. Terkut!!