6.4.10

Arki


Arki on koittanut ja työntäyteinen viikko alkanut. On päiväkotia, koulua, töitä ja palaveria. Jokaiselle jotain. Eilinen juoksulenkki tuntuu koko kropassa. Auts! Harjoittelua tää vaatii taas ja paljon. Pyrin juoksemaan 3 kertaa viikossa (3x7km), jotta en kuolisi kuukauden päästä naisten kympin radalla. Nyt käyn lataamaan musaa juoksumusaksi, jotta sujuisi vielä sutjakkaammin.Annin ihania hiluja.
Olisipa jo lämmintä..Kirpulta löytynyt pallohelmainen hame. Miten en tykännytkään
helmasta vielä muutama vuosi sitten. Nyt harjoitellaan helmasta
tykkäämistä siis. Miten maku muuttuukaan matkan varrella? Luulin
etten ikinä enää palaisi legginsseihin ja hehehh.. Mustissa ollaan tosin
pysyneet. Ehkä keväämmällä enemmän väriäkin? ÄÄK!Jatketaanpa kevyellä materia liibalaaballa,
jotta viikosta ei tulisi liian tiukkaa...En omista yhtään ns. disainer (lue: kallista) laukkua tai kassia. Haluanko? No tietysti haluan. Onko varaa? No ei tietenkään. Ja ehkä pysyn Globe Hope'ssa.. :) Ja/ tai halpislaukuissa. Kunnon nahkalaukusta unelmoin silti.. Joskus ja jostain sen vielä saan. Että näin.

Hyvää alkanutta viikkoa!

4 comments:

RuusuLiisa said...

Mukavaa viikkoa :) eikä ne kalliit disain-laukut ole yhtää sen parempia kuin halpiksetkaan. Minulla on yksi kallis ja siitä hajosi vetoketju melkoisen nopeasti. No toimii ilman ketjuakin, mutta henkkamaukan laukuilla on hyvä porskutella etiäpäin :D on se kumma miten maku muuttuu vuosien varrella - minäkin ikuinen farkkuihminen olen oppinut pitämään muutakin - nykyisin lempiasu koostuu legginsseistä tai tregginsseistä tai pillifarkuista ja löysästä yläosasta/neuleesta/villatakista. tavisfarkkuja olen pitänyt..öööh..marraskuussa vissiin viimeeksi:O mutta tuo hame on hieno!

nanna said...

Eksy nettiin hakusanalla pre owned handbag ja tee luksuslöytöjä hyvään hintaan.
Tai sitten ohimennen vilaise ebayta ;))
Nahkahan vain paranee käytössä!

Tuula said...

Kunnon (kalliista) nahkalaukusta haaveilen minäkin. Pitkään kuolasin Mulberryn yhtä laukkumallia (en enää muista mitä), mutta nyt olen ihan pihalla laukkuasioista...
Nahka on jotenkin ainoa oikea laukkumatsku (napakan kankaan lisäksi). Paranee vanhetessaan - niinkuin me naisetkin, eiks niin ;)

anni said...

RuusuLiisa
Yeah, halpakasseilla mennään.. :)
No hyvä etten ole ainut, jonka pukeutuminen vaihtaa suuntaa. Ei tunnistaisi tätä tätiä, jos katsoisi 8-vuotta takaisinpäin. Hihh..


Nanna
Nannaaa!!! DOn't do it!!! En, mene en.. no ehkä heikkona hetkenä.. auts!


Tuula
Kuolataan sit yhdessä. Mä en vaan ihan varmasti osaisi edes päättää, minkälaisen haluaisin jos siihen olisi mahdollisuus. Eli parempi sit kai mennä näin halpiksilla, niin moka ei ole NIIN suuri moka..

terkut!