20.4.10

Kuulumisia

Väsymys. Takana pitkä (ilta+yö) työvuoro. Pitäisi nukkua pienet. Takana rilluttelua viikonloppuna ja töitä, juoksuja ja juoksuja. Juoksutapahtumaan on ilmoittauduttu ja nyt on menossa taistelu itsensä kanssa, miten jaksaa. On jaksettava. Halu on kuitenkin suuri. Räntää ja rakeita on satanut - kamalaa. Eilen menin auringon paisteessa tennareissa palaveriin. Sieltä ulos tultuaan taivaalta satoi pikkurillin pään kokoisia rakeita. En kestä!

Puutarhailut on mielessä. Meille tulee yrttilaatikko! Hihh, sovellettu sellainen. Lumet ovat sulaneet pihalta kokonaan ja piha on haravoitu, heräispä se jo talvihorroksesta. Haluaa kukkia ja paljon kukkia, muttei niin paljon taida niitä saada, välttämättömät saatava kuitenkin. Toivottavasti pajupunos-aita lähtee kasvuun rankan talven jälkeen, joitain oksia kuitenkin vaihdettava.

Olemme pyöräilleet. Meidän 4-vuotias pyöräili koko pyörälenkin (n.4km) omalla pyörällään. Reipas tyttö. Pyöräistuimelle ei ole enää käyttöä.

Ohh, kesä. Kohta, ja silti niin kaukana. Loma, pätkissä. Ainakin kahdet häät. Jihaaa! Ihanaa!! Toivottavasti pääsisin jonnekin festarille, niin haluisin. Ja rakkaani kanssa kahden lomalle. Edessä myös ensimmäinen hääpäivä. :) Ihan hyvin tää on mennyt, se avioliitto siis. Perheen kanssa retkeilyä ja yhdessä oloa. Toivon aikaa olla yhdessä ystävien kanssa Suomessa ja muuallakin. Eestissä on sukulointia, ja kastetilaisuus. Toivon kesään rentoa oloa, lepoa ja auringonpaistetta, jotta jaksaa taas sen kylmän ajan. Tämä talvi on ollut raskas.

Remontointia jos pystyisi jatkamaan. Ikkunat maalattava, uudet rappuset rakennettava ja se makuuhuone(+ eteinen).. Ehkä. Kunpa. Toivottavasti!

Hyvää tiistaita siule!


5 comments:

Miia - Miian unelmia said...

Kuulostaa kivoilta kesäsuunnitelmilta! Pian se jo onkin käsillä, ennen kuin huomataankaan!

On ollut kyllä ihmeellisiä ilmoja. Mutta lumi on melkein tiessään, ainakin meiltäpäin. Jopa metsästä!

Kivaa tiistaita!

Teija said...

Voi, olen vähän kade tuosta juoksemisesta! Kunpa saisin taas siitä kiinni. Tuntuu että olen jämähtänyt ja turpoan vaan, vaikka pitäis just toiste päin! :)

Virkistävä postaus kaiken kaikkiaan!

Anna said...

Yrttilaatikko kuulostaa hyvältä! Meillekin tulee laatikoita mökille, mutta mitä niissä sitten kasvaa, jää nähtäväksi...

Harmi vaan, kun on vielä niin kylmä, ettei mikään ala pihalla vihertämään.

Ja komppaan Teijaa, paitsi, että mun kommentista vois jättää pois tuon sanan TAAS ;)

Peikonlehti said...

Hauska kuvakavalkadi =)

anni said...

Kiitos ihanille lämpimistä kommenteistanne. Tuntuu kovin hyvälle niitä saada.

ILOA ja energiaa!!!