22.4.10

Mitä tekee hän, kun on ihan yliväsynyt? Ei ainakaan nuku. Aamulla töistä tullessaan autoilessaan hän unelmoi kukkapenkistä ja sai idean. Hän laajentaa jo olemassa olevaa kukkapenkkejä. Perennojahan saa mummolasta! Eikä mieheltä kysytä mielipidettä, koska hänen on pakko saada kukkia! Pihalla kierrellessään hän tutkii kasvien nuppuja ja miettii aronia-aidan leikkuuta. Onko jo liian myöhäistä? Sitten silmään osuu teräksinen teollisuuskeittiön tarjoiluvaunu, mikä on toiminut grillatessaan apupöytänä. Ja koko talven se on ollut ulkona. Ruma kuin mikäkin, mutta juuri siksi niin ihana. Se on lähtenyt joskus "vahingossa" mukaan yhdestä entisestä kodista, mikä oli kotitalousoppilaitoksen yhteydessä. Tunnearvoa siis ja paljon!Hän tietää jo, että mies inhoaa, mutta silti käy hommaan - pesuun siis. Vaunu pestään ja raahataan taloon -> olohuoneeseen, missä on jo kokeiltu KAIKKI mahdolliset TV-tasot. Tämä on viimeinen mahdollisuus! Kauempaa katsottuna, not too bad, mutta... Noh, hetken saa olla. Katsotaan tottuuko hänen perhe siihen.


Samalla hän siirsi takan vierestä pois puulaatikon, koska nythän ON lämmin kevät eikä uunia tarvitse enää lämmittää. Eli ei myöskään tarvitse polttopuita? Joten ne voi vallan hyvin olla vaikka eteisessä. Puulaatikon tilalle tuli valkoinen pikkukaappi, jonka päälle hän keräsi lasia - kaikenlaisia.

Sitten hän silitti - 2e:n verhot. Hän ei ihastunut niihin kirpulla, mutta jokin viehätti ja hän päätti kokeilla. Entiset olohuoneen verhot siirtyivät ruokailutilaan.Samalla tyhjennettiin risukannu takan päältä ja koko takanpäällinen tyhjennettiin. Lelut kasattiin puulaatikkoon. Huoh, miten paljon niitä leluja onkaan. Touhutessaan tämä päätti, että pakko pistää tavaroita pois - jonnekin, mutta minne...

Kukkia hän kasteli ja söi juusto-salaattivoileivän nälkään. Hän väsyi ja istahti sohvalle unelmoimaan kukkapenkistä. Nousi ja haki kellarista talvehtineet ruukut. Niissä oli jo nuput.

Lopulta hän lähti hakemaan lapsen ja suuntasi miehensä koululle valokuvaus-studiolle kuvattavaksi. Ja, ja tietysti juoksulenkille ja ruokakauppaan. Että tällainen päivä.

10 comments:

Teija said...

olipas kiva postaus, hih! :)

Mun mielestä tuo vaunu on just kiva! Sellasta teollisuus-loft-junkia. Mutta ymmärrän pointin, ei munkaan mies ollenkaan hyväksy kaikki mun päähänpistoja. Kumma juttu? :)

Valkonen pikkulipasto on myös kiva!

Niina K said...

Tosi hyvä päivä noin niinkon yliväsyyneksi päiväksi. Must tuo vaunu näyttää just hyvän industrial henkiseltä. Säästä se ehdottomasti, saadaan se sittensinne tehdaskiinteistöön tms kotiin siihen isoon aulaan pöydäksi ;) Hyvät verhot löysit. Mä ostin tänään Fila'n rullaluistimet tytölle kirpulta, oli vähän kalliit mutta ostin silti.

RuusuLiisa said...

Tosi hyvä tuo vaunu! Ja kukkapenkkijutskat on ihan parasta - niistä haaveillessa väsykin katoaa.. Iski tää kevät-kesäinspis taas täysillä. Anoppi saa äitienpäivälahjaksi istukassipuleita, kasvilavan ja tillin yms. siemeniä :D mullat hommatkoon itse.

anniina said...

Ihania päivityksiä sniulla täällä. Mukavalle näyttää tuo vaunukin. :)
Ja kuvat pihalta.
Miten meni se couch surfing houstaus?
Mukavaa päivää!

Anna said...

Mäkin tykkään vaunusta!

Huh huh, sullapa oli tehokas päivä! Mä hengästyin pelkästään lukiessa...; Ja sit vielä juoksulenkille ja kauppaan!?! VAU!

Peikonlehti said...

Oooh mikä "industrial-meininki" tuossa vaunussa, hieno! =)

Olet ollut ahkera, päivittämäänkin vaikka kuinka usein... Sähköposti on aloitettu ja tallennettu luonnosvaiheeseen, tulee siis kyllä kunhan valmistuu! =D

Ihania asetelmia kuvissa, täytyykin reipastua ja kohentaa omankin kodin ilmetta -hmm - jotenkin =)

Nooruska said...

TV-taso on ihan mahtava! Muutenkin näyttää tosi kivalta teillä!

Tuatara said...

Ihana tuo valkoinen kaappi ja lasikokoelma sen päällä.

Postaus sai iloiselle mielelle!

Kiitos visiitistä :)

anni said...

Teija
Thanks. Hih, kummat ne ukot, eiks niin? Nooh, ei se mitään pahaa sanonnut kun täti oli touhunnut. Vähän varoitin ettei säikähtäis..hih. Vaunu pysynyt paikoillaan.


Niina
TAK! Hihh ja hahh, jooh, vaunu on tallessa meittin industrial kotiin.. hihihi.. Oi, kun pääsis maalailemaan noita huonekalujakin..
Vkn:loppuna katselin taas Ikeassa mälsiä vitriinejä ja silti ihan kivoja mut mukaan ei lähtenyt. Kirppislinjalla pystytään.. kai.


RuusuLiisa
Hihh, THANKS! Ihanan lahjan annat anopilles! Unelmointi on terapiaa miulle.

Anniina
Kiitos kommentistasi! Couch surfing peruuntui kun aikataulut menikin ihan ristiin. Toiste sitten. Yllättävän paljon niitä pyyntöjä tuleekin. Omien voimavarojen mukaan vastailemme/ otamme. Tammikuussa oli yks vieras.. :) Jännää hommaa, mutta antoisaakin.


Anna
Kiitos. kai moiseen tehokkuuteen pitääkin olla jo valmiiksi yliväsynyt et kykenee..you know. ILOA!


Peikonlehti
Hellou pitkästä aikaan. No worries.. Kiva kun käväiset ja kirjoittelet! terkut!!!!


Nooruska
No kiitos,... Ihania kehuja. Tuntuu et olis joku super-koti meillä ja todellisuus "vähän" muuta.. :)


Tuatara
Kiitos itsellesi kun käväisit!! Ja jätit kommentin. Hyvä että ilahdutti...

Sort of pink. said...

Mahtava tuo tarjoiluvaunu!