9.7.10


Aaah, edessä viikonloppu - rakkauden täyteinen (hääjuhlaan meno) ja kuuma. Varmasti ihana! Ystävää varmasti jännittää, yhden yön päästä SE koittaa.. Hihhh, ihanaa!

Hitsit, miten aika lentää. Viime viikonlopun Eetsin reissu suijahti ohi niin nopsaa. Eesti oli kiva, aurinkoinen, iloinen ja lämminhenkinen. Varsinkin ystävien uuden kodin näkeminen (ihanalla puutaloalueella) ja yhdessä vietetty aika oli arvokas. Sukulaisten tapaaminen Itä-Eestissä oli mainio. Jälleen-näkemisiä, tutustumisia, ruokaa, juomaa, iloa, saunomista ja telttailua. Ja ihan liian vähän unta. Ai niin, unohdin ne hyttyset ja paarmat.. Grrrr!!!Tunnelmallista viikonloppua!


Me menemme juhlimaan häitä samaiseen paikkaan, jossa omat juhlat oli vuosi sitten. Jännää fiilistelyä.. Upeata päästä juhlimaan! Eiku korot jalkaan ja viuhhh! 

Nyt tuleekin kuvia sieltä Eestistä päin tonnikaupalla. Ihastuttava alue ja vielä ihastuttavammat talot.. Yöllä kävimme ystäväni kanssa kävelyllä, kurkimme talojen sisäpihoille ja sisään avoimista ikkunoista ja ovista. Mekö uteliata? "Ei"...


4 comments:

Nonna said...

Ihania Eestin-kuvia! Ja nuo edellisen postauksen ovet... nam!

anni said...

Nonna,
Kiitos.. Kuvia tulikin aika paljon lyhyestä ajasta huolimatta..

Iloa sinne!

Marika said...

Ensivierailulla, heippahei! Ihania kuvia - etenkin vanhat aikaa ja elämää nähneet ovet ovat jotain niin mahtavaa :)

anni said...

Marika,
Kiva kun tulit ja tykkäsit! Tervetuloa uudestaan!!!

Eestissä on PALJON elämää nähneitä rakennuksia..