12.7.10

Rento päivä

Viikonloppu meni ja nopeasti. Ystävämme hääjuhlat olivat hauskat ja railakkaat! Seuraava päivä meni rauhallisesti perheen kanssa. Kaupungilla ja uimassa.. Ihana päivä!  Yksi unelma toteutui, pieni mutta hih, niin tärkeä.. Löysimme ISON maailmankartan seinällemme. Nyt kaikki taulujärjestykset uusiksi. Kartta on oikein mieluinen, mutta olisi voinut olla vielä vanhempi ja englanninkielinen, mutta ensikartaksi menee näin ja oikein mainiostikin!

Tysty nukuttaa nukenvaunuissa rotta-leluaan ja odottaa uimaan lähtöä.  Nyt lähdemme pulikoimaan.. Huomenna palataan taas töihin. Kesä menee NIIN nopsaa vaan, ja uhh..

2 comments:

nella said...

Ensinnäkin. Oon ihan tautisen kade sun uudesta kartasta! Mistä se löytyi! Noin upeita ja leiskuvia värejä ei voi olla missään! :) Mieletön, kerrassaan.

Kiitos näteistä sanoista tuonne toiseen blogiin, tunnustaudun täällä nyt oikella minällä (; Sun blogi toimii ja tykästyin siihen heti.

Eli, tässä yksi reissaajatyttö lisää lukijakaartiin! <3

anni said...

NELLA,
Kiitos kommentistasi. Sorry, että vastaaminen kesti. Yritän kuitenkin aina muistaa ja saada aikaisekseen myös vastakommentin.

Kartta löytyi paikalliselta kirppikseltä 25e hintaan. Minusta ja yllätyksekseni miehestänikin hinta oli kohdallaan ja hän sen itseasiassa halusi ostaa. Toki tietäen että JO kauan olen etsinyt.

Kiva kun löysimme toisemme. Tosi mielenkiinnolla seuraan blogiasi. :D

ILOA SIULE!