15.7.10

Hyvä olla

Tiedättehän, kun on ihmisiä ja paikkoja,  joiden kanssa ja joissa on NIIN hyvä olla. Ei tarvitse olla mitään muuta, mitä on ja voi vaan nauttia seurasta ja/tai paikasta.  Minusta on ollut ihana huomata, että muutamiin olen tutustunut näin aikuis iällä, joko opintojeni parissa, töissä tai harrastuksissa. Huomaan arvostavani niitä enemmän ja enemmän. Vaikka määrä ei lopulta olekaan suuri, on ne ihmiset juuri niitä, kenen kanssa on hyvä olla... Nuorena hamstrasin tuttavia ja ns. kavereita ympärilleni, nyt en tee sitä todellakaan.  Ei se määrä, vaan se laatu!  

Olemme viettäneet monta päivää metsähommissa ystäviemme kanssa. Alussa monta päivää siis metsässä, sitten myöhemmin ystäviemme pihalla sahaten ja kantaen. Nyt on iso kasa puita talveksi, JOS tämä sää sattuisi vaikka vähäsen viilentymään. Puuhommaa olemme harrastaneet siis iltaisin, työpäivän jälkeen. Ja jos näin voin sanoa, niin ihan hullun hommaa on. Mut ei kai täs ihan täysjärkisiä ollakaan. Rääkkiä on jaksanut hyvän seuran takia. Olen kiitollinen, todellakin!

Nämä alempana näkyvät kuvat on yhdestä niistä, NIIN rakkaista paikoista, lapsuuden maisemista. Sukulaisia meillä ei ole paljoakaan, mutta ne muutamat on kyllä rakkaita. Eestissä on paikka, minne voi aina mennä ja tuntee olonsa niin tervetulleeksi, vuodesta toiseen. Tälläkin kertaa käynti oli mitä mainioin! Kyseisessä paikassa huokuu se oikea Eesti, aidoimmillaan ja parhammillaan.

Kuumuus ahdistaa, osittain. Työnteko on tuskaa, uiminen taas ihanaa! Sisällä olemme muuttaneet alakertaan nukkumaan sen pelastajan luo- ilmastointi!

Nyt ruokakauppaan ja ystävää odottamaan! 
Tulee moottoripyörällä kylään.. Hihh!

Mukavaa loppuviikkoa!


5 comments:

Kultsin kämppä said...

Ihana kyläilypaikka teillä! Muutenkin blogissasi upeita kuvia ja raikas meininki!

Hebulba said...

Komppaan niin tuota "ei määrä vaan laatu" -ajatusta. Minulle on käynyt vastaavasti; satapäinen tuttavien joukko on tiivistynyt muutamiin tärkeisiin ihmisiin, jotka on helppo päästää lähelle ja joiden kanssa on hyvä olla. Tuttavat saavat olla omassa roolissaan ja enää ei ole hinkua olla kaikkien kaveri ja avata itseään ihan noin vain.

Ihania kuvia!
Ovi-kuva oli mun suosikki.
Mun "harrastus" matkoilla on valita itselle tulevaan kotiin se upein ovi. Ton oven voisin kevyesti sijoittaa unelma pihapiiriin. :)

Yhdessä tekeminen on parasta.
Tulosta syntyy ihan huomaamatta.

ILOELOA!

Miia said...

Voi mitä kuvia täällä onkaan. Mä olen kyllä näköjään kirjautunut lukijaksi, mutta blogeja alkaa tosiaan olla niin paljon seurannassa, että sitä eksyy aina vaan niihin samoihin. No nyt tulen kyllä tännekin säännöllisemmin ja jätän jälkiä itsestäni. :) Ja se on ihan totta, että on olemassa ihmisiä, joiden kanssa synkkaa heti ja on vaivatonta. Se on onni, kun löytää sellaisen ihmisen.

Anna said...

Niin totta turiset taas ystävistä - noinhan se menee. Aika sissejä kyllä olette olleet, jos näillä helteillä metsähommissa olette huhkineet! Ihan muutama paarma myös varmaan seurana... Anyway, tervehdys vaan täältä saariston rauhassa ja hyvää loppukesää! :))

anni said...

Kultsin kämppä
KIITOS!! Kyläilypaikka ON todellakin ihana ja rakas! Tule toki uudetsaan blogiin!!


Hebulba
Kiitos ihastuttavasta kommentistasi. Ihan oikeassa olet. Mä vielä viihdyn NIIN hyvin yksinkin. Erakkojaksot olisi niin terää..

Mä taas valkkaan AINA matkoilla unelmataloa. AINA.


Miia
Kiva kun tulit taas ja jätit kivan kommentin. KIITOS!!

Mäkin yritän karsia blogeja joita seuraan, huonosti onnistuen kuitenkin. Hyviä ja erinomaisia on jo NIIN monta. Joissain käyn harvemmin, joidenkin luona melkein päivittäin. Joillekin jätän kommentin, toisille en. Ihan niinkuin tuntuu.. Kiva kun kävit täällä!!


Anna
KIITOS! Ihana saaristopaikka siulla. Onnekas olet!! Kiva kun käväisit täällä ja kommentoit!

ILOA teille kaikille! Ilahdutitte minua kovasti!