26.10.11

What a weekend...

...simply just a good weekend!

Taidan tulla vanhaksi, tai vanhemmaksi ainakin. Kun  tavallinen viikonloppu onkin ihan äly-kiva! Monenmoista, muttei liikaa. Silti tarpeeksi.

Ensiksi vietettiin omaa aikaa ilta-myöhäsellä rakkaan kanssa. Pelattiin, niinkuin joskus ennenvanhaan. Hitsit, on muuten mukavaa rentoilla kotona ja pelata.

No sitten, sitten palaveroitiin tytsyn ja muiden innokkaiden taitoluistelijoiden asioista. Kuultiin millaista on luistelun ihanuus ja raakuus, into ja nautinto.. ja sen hinta. Paljon on mietittävää. Päätöksiä ei tehdä. Tytsy saa nauttia ja intoilla. Mennään päivä kerrallaan.


 No sitten pika-siivoilu, uuniin tulet ja kynttilät palamaan. Niin vähän sotkuinenkin koti näyttää lämpimälle ja kodikkaalle.

 Ystäville leivottiin yksinkertaista, mutta maistuvaa. Suolaista ja makeaa. Mun luotto-piirakkaa ovat varmaankin syöneet suurin osa mun kavereista, mutta taas se tehtiin. Siis pesto-mozarella nami-nami! Tällä kertaa testauksessa oli valmis ruistaikina. Ihan ok, vähän levisi vain..
 
Makeaksi leivottiin omenarahkasysteemiä. Onnistui hyvin ja maistui ihanalle kermajäätelön kanssa. Yeah! Masuset saatiin täyteen ja viihdyttiin. Ihasteltiin ihanaa vauvelia ja ihmeteltiin, että meidän poju on jo niin iso, melkein 6kk.

 
Unelmoitiin matkoista. Seinällä oleva maailmankarttaa voi syyttää siitä - aina sama juttu.  :-) Ei ole meidän talossa parempaa keskustelun "avaajaa", kuin se lemppari sisustusjuttu kirpulta - maailmankartta, 20,-    :-)


 Ihanaa, kun käy vieraita. Senkin jälkeen oli leppoisaa tunnelmoida ja leffailla..  :-) Tykkään hirmuisesti, kun ystävät kyläilevät ja itsekin on ihanaa kyläillä. Eli mielelläni uudestaan... 
 
 
 
 Kotoilu - trendikäs termi. Hitsit, tässä ollaankin melkoisen trendikkäitä, tätähän se on melkein koko ajan. Kotoilun allehan menee lähes kaikki - pihahommat, pyykkäys, rupattelu naapureiden kanssa yms..

Kiva peli - Rush hour. Tytsykin innostui ja onnistui (helpoimmasta tasosta, vaikeimmasta meni hermo), vaikka olikin yli 8-vee peli.


 Ja kirppuiltiin kivoja löytöjä...  :-)

No sitten googlattiin. Kellaristamma löytyi 3kpl ruosteisia string-hyllyn niitä kannattimia/ päätyjä, tai mitä ne nyt onkaan. Mitä, onko meidän kellarissa jotain design aarteita?  Oh Yeah! Pakko päästä laittamaan ne kuntoon. Nyt pohditaankin sitten, minne ne laitetaan?  Mmm...


 
 Kellarissa oli myös ovi, perunakellarin paksu ja painava ovi. Olisittepa kuulleet sitä laadukasta dialoogia mieheni kanssa..Huhh, mutta tosi-super-hyper pakko oli se olkkariin raahata. Tiedättehän sen tunteen kun se on vaan nähtävä omin silmin, toimiiko vai ei.  "Pienimuotoista" tavaroiden roudaamista ja siirtämistä ja tadaa - puutarhapenkit pöydän jaloiksi ja that's it! Mun super pöytä! No se on vähän vino ja vinksallaan ja vähän rikki ja vähän iso..mutta silti SO COOL! (Lisää upeita stailattuja kuvia ihanineen kynttiläjalkoineen myöhemmin)Kyllä seuraavat vieraat taas kummastelevat... (Ekoilla meni läpi..)

Että tällainen viikonloppu. Nyt on uusi viikko menossa, ja monenmoista touhutaan. Joulu on jo mielessä ja melkoinen korttipaja on avattu. Joulukortti "taistelu" on alkanut! Sain diilin, jossa lupasin tehdä kortteja myyntiin.  Nyt sitten revitään ja leikataan, leimataan ja liimataan. Vielä riittää innostusta, mutta sa nähdä miten kauan.

Huomenna pakko löytää mustaa maalia, jolla tehdään uusi pinta kirppu-kynttilänjaloille + jatkaa kortteilua.  
 
See you!

8 comments:

Niina K said...

Ihana postaus!! Ja hitsi mitä aarteita teiltä sieltä löytyykään. Ovi näyttää hyvältä pöytänä. Eli iso peukku meiltä.

aika menee ihan hirveetä vauhtia nykyään, lasten myötä sen huomaa jotenkin selvemmin.

Hitsi teillä näyttää aina niin kivan kodikkaan lämpöseltä!! :)

pus pus.

N.

Teija said...

Aivan ihana viikonloppu siis. Olispa meilläkin joskun noin lepposaa! Yleensä menee kaikenlaiseksi ahertamiseksi siis.

Mukavaa viikkoa! :)

Katri said...

Ihana viikonloppu! Ja pöytä on superhieno! :)

Nonna said...

Ihana kotoiluviikonloppua! Ja makee tuo ovi pöytänä! Kuulostat olevan täynnä energiaa. Kiva!

ps. Saitko mailini?

Tuula said...

Vau mitä ihania juttuja! Kaikki nuo kuvat ovat niin täynnä tunnelmaa ♥ Mii laiks!
Ja tosi hieno olkkarin pöytä! Aivan löytö tuo ovi ja hyvin keksitty jalat ja kaikki :)

Pia said...

Kuulostaapa ihanalta!
Käyn kyllä täällä aina välillä piipahtamassa, harvoin vaan maltan kommenttia kirjoittaa merkiksi käynnistä.. ;/

Peikonlehti said...

Kiva pöytäfiksaus! Ja uskon että miehesi on taasen ollut että hohhoijaa... Ne ei vaan aina tajua näitä hienoa ajatuksia heh =D

anni said...

Niina
Kiitti ihanainen! Oranssit seinät tekee kodin lämpöisen oloiseksi.. Yksi syy, miks ei väri vielä ole muuttunut toiseksi.. :)

Peukut sinnekin!


Teija
Kiitti! Teija, kyllä täällä aherretaan kans, koko ajan.. Sain tuon tekstin + kuvat sillee stailattua. Ja toisaalta se aherrus ei tunnu pahalle, jos hyvä fiilis muuten.. you know..


Katri
Super-kiitos! :)Ystävä sanoikin, että blogistanin ladyt tykkäisi pöydästä. Hih!


Nonna
Kiitti! :-) Jee, ihan hyvät energiat on menossa. Saispa vielä itsensä paremmin/enemmän liikkeelle. Sain mailin ja laitoin vastauksen. :)


Tuula
Hih, KIITTI! Jooh, puutarhan pikkujakkarat on hyvin toimivat pöydän jalat. :)


Pia
Kiitti! Kiva että käyt täällä. Ei ketään voi käydä pakottamaan kommentoimiseen.. en ees mä..hihi.. No vitsi... :)


Peikonlehti
Thanks! No oikeassa oot, ei ne vaan tajua.. Pöytä pitäisi kyl öljytä.. Näyttäisi siistimmälle. Mä jo ihan tottunut siihen.