31.1.12

Kotoilun lomassa ajatteluakin

Siitä on tänään tasan 1 viikko,  pojumme leikkauksesta siis. Phuuh, ihan kamalan järkyttävä päivä. En muista elämäni aikana montaa moista päivää, vaikka on tässäkin ollut monenmoista. Se tunne kun kävelimme kohti leikkausosastoa ja ovella sanottiin, että tästä eteenpäin vanhemmat ei pääse. Se oli jotain niiin pelottavaa, vaikka uskoin ja luotin koko sydämestäni.
Nyt viikkoa myöhemmin pikku-heppu pystyy jo varovasti istumaan, syö samoja määriä kuin ennen leikkausta ja on enimmäkseen yhtä hymyä. Se on niin supertyyppi!


 

Me kotoillaan eikä paljon käydä missään, eikä se edes haittaa yhtään. Lounaaksi syömme valmiita pinaattilettuja juustolla ja kahvit juodaan kermavaahdolla, koska sitä nyt vaan oli. :) Meikä ihan nauttii siivoilusta, purkkien siirtelystä ja liinakaappien tonkimisesta. Ainakin tänään.


 


Olen lueskellut blogeja, selaillut nettikauppoja ja tutustunut pinterestiin. Se on ihan mahtavan mahtavan inspiroiva paikka! Vähänkö tulee ahne olo keräilessään kuvia. Monta pitäisi juttuakin on...

Nyt illallinen uuniin - lasagnea. ELi hyvin pyyhkii, näin vaatimattomasti.6 comments:

Niina K said...

Annilla on selvästi kotidraivi päällänstä.
Ihan superia.

Mulla päivä meni oikeastaan kokonaan autoillessa ja Ii'n vaatteiden kanssa painiessa. Huomena pitäs ehdottomasti imuroida, mutta mihin mä lykkään ton meillä sairastavan miehen tuolta mun makkarista??
Imuroinko vaan tyynesti sen yli.. ;)

N.

jarna said...

Oikein voimaannuttava teksti kuvineen. Kiitos!

Peikonlehti said...

Isojen juttujen jälkeen sitä vaan osaa arvostaa ja nauttia ihan perusjutuista, näin se menee. Ja hyvä niin! Silloin ikäänkuin palautetaan ihminen perusasioiden äärelle - mikä elämässä oikeasti tärkeää jne...

Hieno homma että poju toipuilee isosta operaatiosta =)

Ja hei - Pinterest on niiiin must juttu! Välillä menee pitkäkin aika etten siellä käy ja sitten taas koukuttuu kauniisiin kuviin! Todella inspiroivaa selailla omia keräämiään kansioita koska kaikki ne kuvathan ovat jollaki tapaa inspiroineet ja sykähdyttäneet juuri itseään =)

aini said...

Ihanaa että toipuminen on vauhdissa! En osaa edes kuvitella sitä huolen määrää mikä tuollaisessa tilanteessa on. Hyvä että kaikki meni hyvin:)

Anu said...

Mulla on sulle haaste, kipaseppa hakemaan ;)

(enkä muista oonko kommentoinut mitään teidän kotiutumisen jälkeen, mutta hyvä, että kaikki meni hyvin! (mitä minä sanoin ;)))

anni said...

NIINA
Kiitti! Jee-jee!!!

JARNA
Kiitti paljon!!


PEIKONLEHTI
Kiitti! No niinpä.. Asiat on taas tärkeysjärjestyksessä. 1.Blogi. 2.pinterest. 3.... hahha..

AINI
Kiitos! Huoli ei ole enää läsnä. Kotiarki menossa. Hyvä näin.


ANU
KIITTI! Pitää käydä kurkkaamssa. Mä oon NIIIIN huono noissa haasteissa. Pahoittelut siitä!!