4.1.12

Melkein kello yksi yöllä

Mun omaa aikaa. Hiljaisuus vihdoinkin. Pikkuinen tuhisee sohvalla, pienet varpaat vilkkuu viltin alta. Oi rakkautta!

Tänään ollaan jutusteltu mieheni kanssa ihan kummallisuuksia/ hassuja. Sen sai ehkä aikaan se, kun nähtiin kivan talon myynti-ilmoitus... Ei, emme ole ostamassa edelleenkään taloa, emmekä mihinkään muuttamassa. Vaikka sitä joskus mietimmekin. Meillä on ihan hyvä täällä. Jutustelu sinkoili laidasta laitaan ja lopulta päädyimme suunnittelemaan lastenhuoneeseen hyllykköä. Me ei aina tajuta toisiaan, mutta nyt puhuttiin samaa kieltä. YES! Nyt tarvitaan ukki kehiin! :-) Ihan ihmeellinen tarve taas rumsteerata. Huomenna raivaan joulun pois!

Tanskassa käynnistä vielä se tärkein. Hitto, kun jäi harmittamaan kun eräässä puodissa oli ihastuttavia kärpässieni "rojuja", mutta älytön jono. Päätin palata puotiin joulun jälkeen ja nappaista omat (mukaan lukien yhden blogiarvontaan), mutta tadaaa... TOO LATE!  %&#"?&¤%/()=#"* Grrr. Sinne jäivät. *Sniiff* (ja olipa sitten kamala menetys se!) Mutta muutaman joulujutun nappasin ihan älyhalpaan hintaan (lasisia koristeita, nauhaa, 3 pikkulyhtyä). Ja joo, täälläkin kovasti yritetään raivata rojusta tilaa. Hyvin menee!

Etsinnässä IHANA kalenteri. Olin jo päättänyt että tänä vuonna se on Amnestyn kalenteri. Ja kakka - sekin (kö?) loppuun myyty? Moleskine - Moleskine, miksi et ole jo laukussani? Huomenna kipaisen paikalliseen kirjakauppaan ja ostan kompromissi-kalenterin. Sen verran on jo merkattavaa, että...

Palatakseni vielä jouluun, saldo: 2 hammasta, uusi lompsa, 
kivoja koruja, Lalaloopsyt, suklaa ja 60kg matkakamppeet,
hyvä ruoka, pitkät keskustelut ja huonosti nukutut yöt....

Palataan.

8 comments:

Niina K said...

Hei reippaile paikalliseen postiin, mä löysin sieltä itelleni sellasen isomman (puolikas A4) viikkokalenterikirjan sopuhintaan 4.95€ jos niitä olis vaikka siellä teidänkin postissa. Vähän se on sellanen tylsän musta, mutta älyn näppärä!! :)

Hitsi, pienet hurraat kahdelle hampaalle ja et oo ainut joka käkkii keskellä yötä ja kuuntelee kun toiset tuhisee. Mä kanssa ja!

Teija said...

Onnea hampuille! :) Meillä tehään nyt näinä aikoina toista, ja kovin tehäänkin.. Tänäänkin joku ihme itkupotkuraivari, joka kesti kolme varttia??? Ei ollenkaan tapaista! :/

Toivottavasti sopiva ja kiva kalenteri löytyy! Mä aina haaveilen loppuvuodesta söpöstä martta wendelinistä (siis seinälle), mutta nytkin meillä taas roikkuu joku tylsä rengasliikkeen :D

Nyt me lähetään iltapullolle! Tissu ei enää kelpaa, kuin varhain aamusta, huoh.

Miia said...

Mä tiedän nuo shoppailuun (tai shoppailemattomuuteen) liittyvät katumuksen tunteet, sillä olen tosi huono ostamaan mitään ja tekemään nopeita päätöksiä. Mulle olis käynyt varmasti ihan samalla tavalla. Ja nuo öiset keskustelut, ne on kyllä hassuja. Usein nostattavat verenpainetta, kun ollaan niin eri linjoilla ja sitten taas kun löytyykin yhteinen sävel, aika menee kuin siivillä ja nukkumaan ei tee mieli mennä. :)

Tuula said...

Pääsin vihdoin tänne blogiisi taas :) Oma kone on rikki ja miehen koneelta en pääse läheskään kaikkiin lemppareihini käsiksi. Appiukon kone päästi mut tänne :D

Mulla on pikkukalenteri hankittu (sellainen, johon voi vaihtaa omat kannet, ja jotka ovat nyt esikoisen käsialaa), mutta seinäkalenteri on unohtunut ostaa. Ihan orpo olo... Ens viikolla siis kalenterikauppaan!

Hyvää tätä vuotta ♥ Jatka samaan malliin, tyksään tästä blogistasi tosi paljon!

Peikonlehti said...

Kärpässienijutut on ihania! Ennen joulua tuli virkattua muutamia - pitäisi jatkaa että saisi oikein läjäpäin tehtyä niitä johonkin killumaan =)

Ystävän kotikutsuilta tilasin kärpässieni -pöytäliinapainot mutta jäivät odottamaan enemmän kevääseen ennenkuin ne kotiutuvat... Mutta kivoilta näyttivät ainakin kuvissa minkä perusteella tilasin =)

nooruska said...

ostin viime vuonna pikkuisen moleskinen kalenterin, mutta jäi käyttämättä kun ei ollut mukava kirjoittaa = liian pieni. Töistä sain nyt kalenterin kokoa A3 hyvä on ja ennen kaikkea siinä on nimipäivät!

anni said...

Niina
Kiitti!! Juuh, mäkin huomasin edullisen kalenterin postissa. Mut, päädyin päällystämään JHL:n kalenterin. Muutama päivä sitten sain vielä koulultani kalenterin, senkin voisi päällystää ja ottaa sitten käyttöön se kivempi. Kätevää.. :/


Teija
Kiitti! Kalenterihankinta jäi. Olkoot näin. Kaikkea ei voi saada.

jee-jee, se vauvailu. Tsemppiä siihen!


Miia
Kiitti! No niin just. Mulle käy usein niin, etten osta sitä jotain ja sit - too late. Grr. Onneksi en oo ainut! ;)


Tuula
Kiitti! Löytyikö kalenteri?
Thanks honey, bloggailua jatketaan sen verran, mikä tuntuu hyvälle. :D Ihanaa et olet mukana!


Peikonlehti
Kiitti!! Jee, kärpässienet rules!
Perkele, kun kävi taas harmittamaan ne Tanskassa näkemäni/missaamani sienet..ggrrrr..

anni said...

Nooruska,
Jostain syystä sain sun viestin vasta nyt. mitä kummaa?!?

Jokatapauksessa kiitti kommentistasi. Olikohan sulla joku mini-moleskine? Mä haluaisin semmoisen puolikkaan A4..mikähän sen koko on.. ja sen, missä 1 viikko/aukeama.

Iloa sinne!