31.1.12

Olisipa vielä lankapuhelimet...

Ei riitä se, että mä höpisen täällä jostain kodinkoneista. Uhhuhh! No olennainen osa höpinöistä liittyi nyt kuitenkin NIIN se kodinkoneen ulkoinen olemus.. Mutta nyt vajoan TOSI alas -> puhelimet.

Muistatteko nämä?
 


 Tämä Nokia oli NIIN se ainut ja oikea känny. Vuosi taisi olla 1996. Oh yeah! Muutama vuosi myöhemmin seurasi naapurimaan pikkuinen. Hitsit se olikin pikkuinen, mutta sillä puhuttiin monet rakkaudentäyteiset puhelut.

No mutta siis se juttu - puhelin. Sen merkitys on jotenkin niin muuttunut. Välttämätön kapistus, mikä kuitenkin tuppaa unohtumaan sinne ja tänne. Lähiaikoina olen pakon edessa - uuden puhelimen hankinta ja aikas pian. Ja voihan kakkapökäle, olen ihan hukassa. Vanhan (vielä just just toimivan) puhelimen kuori pysyy kiinni teipillä. Olemme käyneet jo monta kertaa puhelinliikkeissä katselemassa ja jokaisella kerralla kävelen kaupasta ulos eri mielipiteellä. En käy sen kummemmin selittämään mun ongelmaa, olen vaan ihan hämmentynyt omista ajatuksistani. Ja kyse on vain puhelimesta (millä voi tehdä vaikka mitä?!?). Vai hankinko oikeasti söpön valkopunaisen doron?

En kysele nyt niinkään neuvoja teiltä rakkaat, 
mitä puhelinta ostaa vaan ihmettelen onko teillä 
vastaavien valintojen edessä yhtä tukalaa?
PS. anni the tekniikkabloggaaja. Jep-jep!

5 comments:

Terhi said...

Mullakin oli joskus tuollainen työnpuolesta! Omat puhelimet on aina olleet Samsungeita, jotenkin helpompia käyttää kuin Nokialaiset.

Miehellä on ollut jo kauan iphone ja tykkää siitä. Nyt oli päässyt näpelöimään tätä Nokian Lumiaa ja kuulemma iphone on tosi vanhanaikainen siihen verrattuna.
Itsekin pitäisi taas kohta uusia tuo puhelin ja varmaankin se on taas Samsung..

Teija said...

Mulla on kanssa käytössä vanha vehje, joku ainakin 5v vanha nokian simpukka :) En oo ollenkaan tekniikkakeskeinen tyyppi, joten lähinnä vaan se puhetoiminto siinä on ollu tärkee. Mutta kieltämättä onhan nuo aika veikeitä nuo älypuhelimet, ja kaiketi sellanen on sitten hankittava, kun tästä aika jättää. Hih, muistoja tuo mieleen noi puhelimet kuvissa! :D

Heli said...

Mä hankin just ennen joulua uuden puhelimen, kun vanha sen verta paljon temppuili. Mulla oli aika selkeä visio: peruspuhelin. Oikeastaan sit lopulta hommasin vaan sen samanlaisen mutta vähän uudemman version - eli liukukantinen, missä ei ole kosketusnäyttöä. Ihan perus perus perus puhelin. Tosin tässä toimii netti, mutta sillä ei kyllä suoraan sanottuna tee siinä yhtikäs mitään.. olen pari kertaa koittanut sitä avata ja siihen näytölle tulee ehkä 1/25 ruutua.. toooosi kätevä..

Mulle puhelimessa tarpeellista on vain soitto ja tekstiviesti, kaikki muu on oikeestaan turhaa. Vaikka täytyy sanoa, että onhan noi tosiaan kivan oloisia, missä on kaikkee hienoa.. mut en mä niitä todella tarvii. Tietty myös raha ratkaisee - mä en kuuna päivänä laittais vähistä rahoistani satoja euroja puhelimeen!! Tää uusi maksoi 109€ ja sekin oli vähän turhan kallis, mutta kun halusin Nokian. (Se Samsungin pieni simpukkakin riittäis mulle, mutta kun en jaksa alkaa opetella Samsungin juttuja..)

Niina K said...

Hih, mulla oli joskus tosta nokian mallista vielä sellanen vähän aataminaikusempi halko ja tollanen tuuriksonin löyty kans mut keltanen. Aika kultaa muistot. ;)

anni said...

TERHI
Kiitti! Aaah.. mä pyörittelen ajatusta päässä I phone- Samsung-Lumia... ggrr..


TEIJA
Kiitti! Hihhii, me ollaankin sit sun kanssa dinosaurus-ajoilta vai? :P

HELI
Kiitti! No niinpä.. Mullakin nuo perustehtävät tärkeitä - soitto+tekstari..MUTTA nyt onkin päässä jotain niksahtanut. Noilla uusilla voi trehdä vaikka mitä! äääk!


NIINA
Hihh..kiitti. Ai semmoinen NMT puhelin? hehheee... Good old times!