12.9.13


Eilen oli pitkä päivä, mutta monta kivaa juttua tapahtui. Yksi kiva oli illalla. Osallistuin ystäväni kanssa Kukkakauppa Neilikan sidonnankurssille.

Tässä tekeleeni:


Sidonta ei ole lainkaan uusi juttu mulle (ensimmäinen ammattini on puutarhuri), taidot vain lievästi sanottuna vähän ruostuneet. Muutama kirosanakin tuli.. ggrr. Mutta olipa kiva tehdä jotain muuta ja kivassa paikassa! Oletteko käyneet? Menkää!!!


Kauppa on niin kaunis (vaikkei ihan mun tyylinen olekaan) ja hyvällä maulla sisustettu. Ja mikä tärkeintä, sieltä saa upeita sidontaluomuksia. 

*

Tein muutama päivä sitten pikaisesti kierroksen lähikirppiksellä. Hahaaa, tein mainioita löytöjä, joista paras oli ehdottomasti tämä:  Tänään aamu alkoi lenkillä märkään pusikkoon. Kasasin tien viereen kasaan oksia, mustikanvarpuja yms metsän rojua ja myöhemmin kävin autolla hakemassa pois. Arvatkaa, kastuinko? Heh, niin tein. Mutta kotona kun meni suoraan lämpöiseen kylpyyn, niin ei haitannut lainkaan.   Mut nyt, pajalle!  See you!

2 comments:

Teija said...

Teitpä kauniit sidonnat! Oi, puutarhurikin? Siitäpä ei olekaan ollut puhetta :) Hyvä ajatus, pitää itsekin tehdä täsmäisku metsään!

Ja hei, hieno keilatötsä!

anni said...

Teija,
Kiitti! :) Nuorena oli haaveammattina floristiksi tuleminen. Edelleenkin sitä mieltä että se on 1 niistä mieluisista.. :) Nyt ollaankin pajalaisia sit.