17.9.13

Hulinaviikonloppu
Meillä oli melkoinen hulinaviikonloppu. Ihana sellainen. Lauantaina juhlimme pajan & puodin virallisia avajaisia. Tarjosimme Maritädin omenapiirakkaa ja mun leipomia kaurakeksejä ja teetä ja otimme ystäväni kanssa vastaan ihania asiakkaita. Kiva päivä puodilla jatkui illanviettona lähipiirille, tuttaville ja ystäville. Yhdessäoloa, afrikkalaista ruokaa ja kotimaista makeaa. Yövyimme ystäväni kanssa pajalla, HIHH!  Aamulla aikaisin matka jatkui kohti Kouvolan vanhan ajan markkinoita. Olo oli jo jonkunverran uupunut, mutta päivä oli ihana. Hyvää kaupankäyntiä ja markkinafiilista 30-luvun henkeen aurinkoisessa syyssäässä. Nyt täytyy kyllä sanoa, että oli ehdottomasti yksi Kouvolan kivoin tapahtuma!  :-)

Tässä kuvia markkinoilta:Kiitän vielä tätäkin kautta kaikkia viikonloppuun osallistuneita!

Aurinkoa!


5 comments:

Nonna said...

Ihanan näköiset markkinat!
Mukavaa viikkoa1

Anonymous said...

Teet kauniita koruja. Voi kuinka arvostan teitä käsityöläisiä ja pienyrittäjiä. Itselläni kun on peukalo keskellä kämmentä käsitöiden ja "näpräysten" suhteen. Hyvää syksyn jatkoa ja työn iloa:-)
Kristiina

Anonymous said...

Onko sulla valikoimissa hevosaiheisia kaulakoruja yhdeksän ja kymmenvuotiaille? Ostaisin mielellään kolme kpl pukinkonttiin?
Kristiina

anni said...

NONNA
Kiitos! Tunnelma oli aivan ihana markkinoilla ja erinomainen kaupankäynti.. :)

Kristiina,
Kiitos ihanasta palautteesta! Voi että! Tänään sitä on vielä tullut niin monesta suusta että kävelen ihan hymy korvis.. :D

Hevosaiheisia on ollut yhdenlaiset.. Voisin yrittää tehdä lisää. Toivoisitko hopeoitua kaulakorua jossa hevosriipukset? Toivotko riipusten olevan erilaisia? Laitatko sähköpostia vaikka suoraan mulle: anniurb@gmail.com

ILOA!

Teija said...

Olipa kivan näköset markkinat ja sääkin suosi! Iloa sinne teille♥