10.9.13

pajallinen

Mun bloggaus on jäänyt niin retuperälle. Väliin jäi kivat kuvat kesästä, melkein kuukausi meni Tanskassa.. Väliin jäi myös ne kaikki höyrytykset ja innostukset pajan luonnissa.. Ihan ku pelkäsin jotain epäonnistumista. Jotain, mikä kuitenkin menee mönkään.. Asiat on mennyt niin hyvin, ettei voi olla ku kiitollinen, hyvin nöyrän kiitollinen. Siirryin siis elämäntapa-käsityöläisestä askeleen eteenpäin ja hankimme mieheni kanssa luovan pajan Kouvolan Taideruukista. Kaikki tapahtui niin nopeasti. Ennen kesälomalle menoa kesäkuun lopulla kävimme katsomassa tilat ja varasimme ne. Kuukauden kuluttua Tanskasta palattuamme kannoimme jo kamat sisälle ja ai niin, ryhdyimme yrittäjiksi! Se koko sanakin pelottaa mua, mutten voisi sanoa etten ole siitäkin jotenkin jännittyneen innoissani. Ja onnellinen siitä, että oma mies on tässä niin mukana! Vihdoinkin se tajusi!  ;)

Pajalla työskentely on ollut antoisaa, luovaa ja ihanaa. Kun kohtaan sen mun henkisen henkilön tai vain sen joka tajuaa mua, se antaa NIIN paljon! Ja se tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvälle ja inspiroivalle. Joku arkuus oli silti pinnalla koko ajan. Mä en kai vain uskaltanut kertoa/ jakaa. Lähipiiri vain... Kaapista ulos tuli jännitti ihan hirveästi. Kaikki sanotut ja varsinkin ne sanomatta jääneet kommentit tuntuivat, eiku tuntuvat edeleenkin hyvin henkilökohtaiselle. Taiteiden yö oli huima menestys. Ensi lauantaina juhlistamme virallisia avajaisia.Päivällä asiakkaille ja illalla ystäväpiirille. En oikein tiedä, mitä odottaa. Tässä sitä mennään. On ihanaa, jos/kun olet mun matkassa mukana. Kerrothan mulle mukana olostasi?

Ja jos liikut Kymenlaaksossa päin ensi viikolla, poikkea teelle!  :)

ANNI'S CREATIVE CORNER paja & puoti
Kouvolan Taideruukin 3.kerroksessa!
La:na 14.9 klo 12-17
Ihanuuksia, eikö niin?
Eipä mulla muuta. 

Rauhallista yötä!  
xxx

5 comments:

Nonna said...

Minä olen niin iloinen ja onnellinen puolestasi! Ja mukanasi myös! =)

Tulen kyllä jossakin välissä piipahtamaan, mutta nyt odottelen vain kovasti uusia kuvia tänne!

Voi hyvin ja nauti avajaishässäkästä!

Hali hali!

ps. Ihanasti saat tunnelman ja innostuksen leviämään...

Teija said...

Tiesitkin jo, että mukana ollaan♥ kaikki kuulostaa niiin ihanalta!♥

Tuula / Oman katon alla said...

Olen tosi iloinen sun puolesta! Kaikki näyttää ja kuulostaa niin upealta ja just SULTA! Vau :)

Oma elämä jotenkin nyt jumittaa ja hyvät asiat antavat odottaa, joten voin vain iloita muiden ihanista jutuista ja uusista aluista! Go girl! ♥

JOnna said...

Onnea pajalle Anni! Mun työmatka suuntautuu suhteellisen usein Kouvolan ohi, joten seuraavan kerran jos matka kulkee siihen aikaan kun paja on auki, täytyy ehdottomasti piipahtaa :)

anni said...

NONNA
Kiitos! Hihh, ihanaa olla innostajana! Meillä on takana huikea viikonloppu! :D


TEIJA
Kiitos ihana! On ollut ihanaa tämä tie. Antoisa ja haasteellinen.


TUULA
Kiitos! Tämä elämäni tämänhetkinen vaihe on jonkunlainen unelmien täyttymys. Ilmasssa on kuitenkin paaaljon kysymysmerkkejäkin, esimerkiksi juuri niistä valinnoista. Mikä on mistäkin pois jne... Ymmärrät ehkä.


JONNA
Kiitos! JOOO!! Laita viestiä!! Parhaiten saa kiinni FB (annis creative corner) ryhmän kautta... :) JEE!!