23.8.08

Pihahommia

Uuhh, olipa täydentuntuinen päivä. Käsiä kolottaa ja väsymys painaa.. Tänään oli pitkästä aikaan aurinkoinen päivä. Kävimme aamulla ulkokirpparilla, jossa vähän törsäiltiin. Mona-tytölle kumisaappaat ja muutaman vaatteen, itselleni vyön ja ponchon ja miehelleni Haltin takin, jota se himoitsi jo viime syksynä urheiluliikkeestä. Nyt sen sai kympillä. Mainiota!

Lopun päivästä siistimme pihaa. Sahasimme polttopuita ja siistimme uutta autopaikkaa. Uhh! Lapio oli kovassa käytössä, mutta onneksi paremmalta näyttää.. Ostimme eilen maalit eteisen seinien ja lattioiden maalaamista varten. Valkoista seinille, mutta MUSTAA lattiaan.. :) Huomenna touhuamme eteisessä. Jos saisimme ekan kerroksen valkoista jo seinään.. Aah, kärsivällisyyttä tarvisi NIIIIN paljon lisää, kun en malta odottaa valmistumista. Meillä on monta rautaa tulessa - eteinen, yläkerrassa Monan huone + osa eteisestä ja piha.. Työt ei lopu.

Olen ahkerasti käynyt tutkailemassa muiden blogeja. Meinaan jäädä koukkuun ja hamstraan lisää ja lisää. TOSI kauniita ja tyylikkäitä löytyy..


Toivotan rauhallista yötä ja laitan fiilistelykuvia pihaltani..

No comments: