24.8.08

remonttia lisää..

Eteinen edistyy. Tänään ollaan oltu ahkeria. Tyttö on toista päivää mummolla hoidossa ja äiti ja isukki ahkeroivat. Tänään ollaan revitty rappusista vanhat muovimatot, törröttävät naulat, "liimat" ja muut tökötit. Rappujen maalaus jää myöhemmäksi, koska yläkerran ja alakerran väliä tullaan ravaamaan NIIIN monta kertaa vielä yläkerran rempan takia.. Ettei uudet maalit kulu siis. Tarkoitus on/olisi maalata rappuset valkoisiksi.. Tai edelleen olen sitä mieltä, että niistä tulee valkoiset, mutta olenko samaa mieltä silloin, kun alakerran rappusten edessä oleva puulattia on maalattu mustaksi?!? Siinäkin oli ennen ruskea muovimatto päällä.
Laitan kuvia edistyksestä, vaikka ne vähän tylsiä kuvia ovatkin..


Kuvassa näkyy tyylikäs remonttimaisema.. :) Eli siis: Lattialta revitty muovimatto pois ja puulattiaa vähän hiottu. Rappusilta revitty muovimatto pois ja myöskin vähän hiottu. Seinissä kipsilevyt odottavat maalausta.
Lisää "kaunsita" lattiaa.., mutta hieno siitä tulee!
Eteisen nurkkaus, jossa JOSKUS ollut kai pieni uuni..


Rappusista lähikuvaa.. Ggrr, pinnan hionta on kakkaa hommaa.. Tässä näkyy myös kauniit seinät, joista revitty pinkopahvit pois, ja muutama askelma, jossa vielä vanhaa muovimattoa.

Vielä kerran, THE RAPPUSET. :)

Pian lisää kuvia maalatuista seinistä..
No comments: