18.8.08

valinta

Vaikka olen aina muka tiennyt, mistä pidän ja mistä en, nyt oli vaikeaa valita blogin asetuksia ja värejä. Voin jo etukäteen aavistaa, miten ne tuleekin useita kertoja vaihtumaan. Ehkäpä se kertookin jo jotain luonteestani. Olen useita kertoja ihaillut niin tyylikkäitä ja sisällöltään antoisia, joskus leppoisen rauhallisia ja tunnelmallisia blogeja, että... että teki NIIN mieli kans. Tästä tää nyt sitten alkaa.

Kävin 6km juoksulenkillä. Korvissa soi (mp3) musa ja nenässä tuoksui kostea vesisateen jälkeinen ilma. Olen päättänyt, että ennen ku täytän 30-vuotta tulen olemaan paremmassa kunnossa kuin ikinä aikuis iällä olen ollut. Olen laihtunut kevään/kesän aikana melkein 20kg ja hyvä tulos on tuonut vaan lisää motivaatiota huolehtia paremmin itsestäni. Nyt on PAKKO, semmoinen HYVÄ pakko.

Edelleen melko (lue: hyvin) keskeneräisen kodin yläkerta edistyy. Remppa-Esko oli tänään auttamassa ensimmäistä kertaa. Ehkäpä ennen kylmää syksyä, meillä on lastenhuone valmis yläkerrassa. Myöskin eteisen seiniin laitetut kipsilevyt saivat tänään ruuvinreikiin täytettä. "Ihan kohta" tää näyttää taas paremmalle. En malta odottaa. Haluan NIIN laittaa tätä kotia leppoisan-kodikkaan-meidän näköisen ja tunnelmallisen oloiseksi. Laitan kuvia matkan varrelta, kunhan otan lisää kuvia synttärilahjaksi saamalla kamerallani. :)

Aahh..ensimmäinen blogini.. Onnittelen itseäni ja otan onnitteluja vastaan.

1 comment: