26.1.09

Bloggaus morsiamelle, annille.

  • Mulla on ihana mies, joka tukee, rutistaa ja kannustaa, jonka kanssa menen naimisiin.
  • Mulla on ihana lapsi, joka on meidän oma "riiviö".
  • Mulla on ihana ompelija, joka tekee mulle ihanan puvun.
  • Mulla on ihana hääpaikan "ruokatäti" joka on NIIN ammattitaitoinen ja joustava.
  • Mulla on ihana ystävä ja kaaso, joka tietää minut ja mun oikut.
  • Mulla on ihana ystävä, joka lähetti mainion kirjeen ja mikä sai mut itkemään.
Monta syytä olla tyytyväinen, kiitollinen, onnellinen, rauhallinen, luottavainen.


  • Toivottavasti jaksan tämän kaiken.
  • Toivottavasti meillä on mainio bändi hääjuhlaan.
  • Toivottavasti meillä on hyvää ruokaa häissä.
Monta syytä olla toiveikas ja positiivinen.

Monta asiaa mielessä, päässä ja ajatuksissa. Niinkuin näkyykin. Ihme kyllä, miten tilanteen saa rauhoittumaan kun kohtaa näitä yllä mainittuja ihanuuksia. Tänään on siis ollut hääjuhlan ja -paikan suunnittelua, mietintää ja pohimista juhlapaikan henkilökunnan kanssa. Menyyn suunnittelua, tilan käyttöä, vihkipaikkaa yms.. Anni, kyllä kaikki menee hyvin! Relax!

Kävin ompelijalla. Ennen sitä olin käynyt kangaskaupassa hääpuvun kankaan "etsinnässä". Jotain löytyi, muttei sitä oikeaa. Mutta, mulla ei ole harmainta aavistustakaan, mikä ON se oikea. Onneksi ompelija oikaisi mua oikeaan suuntaan. Ja yhtäkkiä mulla olikin kaikki ok, vaikka alussa epäilyttikin. Torstaina mittaus. Puku teetetään. Päälliskangas hankittu. Anni, relax! Ompelija osaa homman ja siitä tulee IHANA! Löydät asuun sopivat asusteet ja kokonaisuudesta tulee ainutlaatuinen, tyylikäs ja annimainen.

Kävin kuntosalilla. Motivaatio oli poissa 2 kuukautta. Nyt sen on tultava takaisin. Nyt on jaksettava. Kuntosalilla oli mukavaa uuden treenikaverini kanssa. Anni, relax! Sulla on sen verran sisua, et jaksat hienosti kuntoilla! Saat lisä-energiaa kaikkeen häähössötykseen ja jaksat paremmin. Näytät hyvälle! Ei, näytät kauniilta Anni-morsiamelta!

En saanut tehtyä koulutehtäviä. :( Anni, relax! Ota yksi tehtävä kerrallaan ja hoida kuntoon. Stressaaminen ei auta, mutta tsempattavaa on! Voimia! Sä pystyt siihen!

Kalli-kalli!

ps. Saatan olla jo pimahtanut...


6 comments:

anniina said...

HIeno juttu, kun on pukuasia hoidossa :)

Mä en ole ihme kyllä hirveästi stressannut mitään. Vähän jännittää pitopalvelu ja bändi, mutta eiköhän nekin hoida hommansa niinkuin pitääkin.

Saadaan lauantaina yksi mahdollinen hääkakku maisteltavaksi. Me ei osattu päättää kahden hyvän väliltä, niin "joutuu" sitten maistelupuuhiin. :)

JOkos te siis löysitte sen bändin? Jos ette, niin voisin laittaa sulle parin bändin tiedot, joilla sain itse tarjouksen lauantaille 25.7. ja jotka keikkailee Etelä-Suomen alueella. Yks hyvä tarjous tuli siinä vaiheessa, kun oltiin jo valittu meidän nykyinen bändi.(Riippuu tietysti, missä päin teillä on häät ja onko kys. bändit enää vapaita).

Krisse /Vaarala said...

HIH HIH HIII..KYLLÄ OLI MUKAVA POSTAUS..KYLLÄ SE SIITÄ ...RELAX ANNI..:-))

anni said...

Anniina:
Kiitos kommentista! Meillä menu suunnitteilla, mutta hyvälle näyttää. KAkku-asia kans vielä mietinnässä... olisi ihanaa maistaa...NAM!

Bändi on varattu. Tuttu sitä kehui. Nettisivuilta asiallinen tieto. Yhteydenpito toimiva. Hinnasta en osa sanoa, onko kallis vai ei, mutta ei ollut läheskään kalliimmasta päästä. Loppupelissä ta¨rkeintä että olisi hyvä, mukaantempaava ja asiallinen, mutta rento..hah!

Krisse:
Aah, kiitos!!! Kiitos kommentista ja kiitos kannustuksesta... tätä tää mun bloggaus nyt on, häät sitä ja häät tätä.. MÂHÂN VAROITIN!!! :-)

Anonymous said...

Hyvälle kuulostaa, ree-laks vaan, niin kaikki menee hyvin. Ilman vatsahaavaa =D

Anonymous said...

Siis sainkohan tuon äskeisen kommentin lähetettyä kun en tiedä mikä ihmeen profiili piti valita!!!!!!!! Liian vaikeeta mulle... Siis Peikonlehdelle =D

Jutta said...

Kommentoin äsken pitkät pätkät ja taisin hukata sen. Mutta lyhykäisesti tiivistettynä: kyllä se siitä! Mitä pidemmälle valmistelut etenee, sitä helpommaksi muuttuu :)