17.1.09

Lauantai pyjamassa

Viikko on ollut taas hektinen. Palasin koulusta torstai-iltana ja perjantain olin jo töissä, edelleenkiin flunssaisena. Tätä on/off flunssaa on pian jatkunut 2 kk. Rasittava vaiva. Tänään olen ollut VAIN kotona perheeni kanssa. Nukkunut pitkät päikkärit tytön kanssa ja syönyt tomaatti-vuohejuustokeittoa pastan kanssa.. Nam! Ja sunnitellut/pohtinut/keskustellut/unelmoinut hääjuttuja:
  • 'To do'-listaa
  • Vieraslista
  • Majoitus
  • Menu
  • Bändi
  • Häämatka
Kotona on ollut hyvä olla, lököpöksyissä tukka sekaisin lapsen kanssa peuhaten, miehen kanssa jutustellen, yskien ja leväten. Rakensimme tytön kanssa majan keittiön pöydän alle, jossa joimme maitoteetä ja söimme muroja. Jossain vaiheessa istuimme taas kaikki 3 tietokoneilla - mieheni viimeisteli vieraslistaa yhteystietoineen, minä tein facebook'iin tuomoisen tapahtumasivun kalenteriin häävieraille ja Mona leikki omalla puh-tietokoneella, mikä pitää melkoista mekkalaa. Facebookissa näkyy heti kun ystävät vastaavat pääsevätkö tulemaan, vai ei.. + muuta kommentoitavaa. Palautetta on jo tullutkin. Pian menee kaikille vieraille myös 'book-the-date' sähköposti/kirje, ettei vaan ne saa joilla facebook. Ja kutsut sitten keväämmällä.

Jossain vaiheessa olisi työn alla myös hääsivut...kai... Josta kaikki häihimme tarvittava info löytyisi vieraita varten. Paikalle tulijoiden joukossa useita ensikertaa täälläpäin olevia ja kaukaa tulevia. Toivon niin ihmisten pääsevän juhlaamme...

Mikkelistä tuotuja:
kirpparilöytö


tämäkin kirpparilta...


Ihana lahja ystävältä!
-Eikö olekin!?!

Ystävältä lahja myös Monalle, hänen
uuteen huoneeseen. Mainiot, eikö niin?

...Ja tässä mitä ihanin kortti!
:-)


:-)


Iltalukemista ja suu makeaksi suklaa-vohveli kakulla.. Syntistä, mutta hyvä näin.No comments: