12.1.09

Sekametelisoppa -> Mona 3-v....Mistä bloggaisin?
Bloggaisinko siitä, kun tyttäreni täytti 3-vuotta eilen ja 5min ennen vieraiden tuloa sain itse puettua, kun häärättiin kun päättömät kanat koko aamupäivän? Vaiko siitä, miten entinen makuuhuone on muuttunut ruokailutilaksi/työhuoneeksi ja meillä on vähän enemmän tilaa? Vaiko siitä, ettei sänkymme ole saapunut kotiimme, vaikka sen piti olla jo perjantaina? ...Vai kertoisinko tunnelmista häämessuilla? ..Vaiko siitä, että alkaa taas lähiopetusjakso ja töistä saa etäisyyttä? ..Vaiko fiilistelisinkö hääpukujen kanssa, kun tänään on taas ompelimossa käynti?!? Vai esittelsinko uudet kalenterimme?Tai siitä, kun olen ollut flunssainen jo usean viikon ajan ja nyt vääntää vielä vatsastakin? Vaiko tyttäremme uudesta "sohvasta" tai niistä synttärilahjoista?? ...Tai esittelisinkö jonkin "sisustus" kirjan? Mmmm... ... ... Siinäpä pulma.

Ok.. tärkeysjärjestyksessä:

Monan syntymäpäivät
Ihan ihmeellistä ajatella että hän on jo NIIIIIIN iso.. Aika on hurahtanut niin älyttömän nopsaa. Ähh, miten kliseiseltä se kuulostaakaan. Mutta, niin se vaan on. Kohta se tytsy on eskarissa. ÄÄK!

Tiedättekö, en aio sanoa tästä muuta kuin että
on ihanaa olla Monan äiti, 3-vuotiaan Monan äiti.


Onnea elämääsi rakas tytsy!

2006

12.1.2006


2006

200611.1. 2009
Oi sitä iloa tästä kaikesta!
Ja tyttö luuli, että taas on joulu!

2 comments:

Lotta said...

Oi oi oi. Ihania kuvia & muistoja. Aika menee tosiaankin NOPEASTI. :)

Noita lahjoja kun katselee, niin en todellakaan ihmettele että Monan ajatuksissa oli uusi joulu. Ihanaa tavaraa, joka ei saisi tehdä onnelliseksi. :) AInakaan ainoastaan..

anni said...

Lotta:
TOTTA, niiiin totta.
Monan teki myös erityisen onnelliseksi kakun kynttilöiden puhallus. Se oli niiiin innoissaan!