4.1.09

Külalised läksid koju...


...Vieraat lähtivät jo eilen. Koti tuntuu rauhalliselle taas, vaikka oma "riiviömme" on peuhannut seurassamme koko päivän. Tänään oli ensimmäinen päivä piiiiitkääään aikaan, jolloin vaan olimme emmekä tehneet oikein mitään. Olemme flunssassa mieheni kanssa ja voimat sne mukaiset. Olemme nukkuneet pitkät päiväunet, etsinyt häämusaa/ täydellisiä rakkauslauluja (Oota, palaan tähän asiaan ihan kohta!!!), pelannut monta kierrosta 'menolippua', mikä on ollut hyllyssämme jo melko pitkään koskemattomana. Onneksi ystävien vierailu sai meidät taas innostumaan pelaamaan. Mainio peli, by the way!!!

Saimme ihania tuliaisia ystäviltämme, säkillinen Eesti-kamaa (= molemmille etno sukat, saippuaa, suklaata, tinaa, muroja, itse tehtyjä pipareita, tallinna-kalenteri, palapelin, rautakoukut... Laitan kuvaa myöhemmin!), juomia ja ruokia. Ja kampaaja-ystäväni leikkasi ja raidoitti tukkani ja mallaili hääkampauksia.. Oli jännää! Ja ystäväni tajusi juuri sen MUN jujun siitä ei niin morsiamen näköisestä hääkampauksesta... We will see...

Vuosi vaihtui kun lapset olivat jo nukkumassa. Meillä vanhemmilla oli oikein leppoisan rauhallista, ruokia ja juomia maistellen... Alkuillasta kävimme lasten kanssa katsomassa ilotulitusta. Eestin vieraat nauttivat talvisesta säästä, kelkatkin olivat mukana.

Kävimme entisessä kotikaupungissani Kotkassa. Tykkään Kotkasta edelleenkin. Varsinkin se "mun" oma katu..auts!!! :-) Kävimme lasten kanssa Maretariumissa ja meidän 3-vuotiaat olivat oikein innokkaat!

Saimme myös (mahdollisesti?!?) vesirokon yhdeltä ystäväni lapsista.. Kävimme päivystyksessä viikonloppuna ja sitä lääkäri epäili.. Saapi nähdä, onko meidän tytsy kohta leppäkertun näköinen. Ensi viikonloppuna hän täyttää 3-vuotta. Lauantaina meno Helsinkiin häämessuille.. Uhh! Ennen sitä vieä 2 iltavuoroa, kunhan flunssasta parannutaan eikä vesirokko iske tytölle.

A
aa...ja tämähän on tämän vuoden ensimmäinen bloggaus! wau.. Hyvää uutta vuotta vielä kerran. Vuosi 2008 meni nopeasti. Se oli hektinen, stressaava ja työntäyteinen. Siihen mahtui iloja ja suruja. Lähipiirissä syntyi monta lasta ja muutama ihminen poistui tästä maailmasta. Oli hääjuhlia Suomessa ja Tanskassa, isän 60-vuotis päivät, elämäntapa muutos (-20kg), mieheni vanhempien vierailu Suomessa, uudistuksia ja mullistuksia töissä, vanhempien talon maalausta ja sukulaisten kanssa yhdessä oloa, remppaa-remppaa ja remppaa, paljon koulutehtäviä ja säännöllisiä lähiopetus päiviä, mökkeilyä, juhlia, blogin aloitus, paljon valokuvaamista, ystävän tupaantuliaiset, 5-vuotis merkkipäivä ja kosinta... Monenmoista, lyhyesti vain.

U
uden vuoden toivon tuovani:
 • Rauhallisen ja levollisen mielen
 • Juoksun/lenkkeilyn/hölkän jatkamisen
 • About -5kg :)
 • Remontin edistymisen
 • Pihan edistymisen
 • Opintojeni edistymisen
 • Jonkunsorttisen rauhan myös työn suhteen
 • Mieluisan häävalmistelun
 • Manion hääjuhlan ...ja matkan
 • Ystävieni kanssa yhdessäoloa Suomessa, Eestissä, Tanskassa ja mahdoll. muuallakin...
 • Luovuuden
 • Hyvinvoinnin ja levollisen mielen läheisilleni (perheelleni, ystävilleni ja tuttavilleni)
 • Rauhan ja turvallisen olon itseasiassa kaikille
 • Parisuhteessani hyvän olon ja yhdessä tekemisen jatkuvan
 • Vanhemmuuden nautinnon
 • Bloggailua
 • ...
Tässähän tätä. Ja listaa voisi jatkaa kilometri tolkulla.

Ehkäpä satun tunteelliselle tuulelle, kirjoitan asiasta myöhemmin lisää, ehkäpä en...


Peace, anni


5 comments:

Laura said...

Hei onkos meidän muksut täysin samanikäisiä? :D Nuutti täyttää 3-v. 11.1 eli ensi sunnuntaina!

Mä en uskaltanut tehdä yhtään uudenvuodenlupausta kun ne aina tuppaa lopahtamaan. Toiveita kyllä olisi toteutettaviksi :)

Lotta said...

Paljon ehti tapahtua vuoden 2008 aikana. Itseasiassa yllättävän paljon, kun sen kirjoittaa auki..

Ja näytti olevan lista vuodelle 2009 myös aikamoinen.. Ei siis ainakaan laiskottelua luvassa. :) See you soon!

Jutta said...

Ai niin, se häämusa! Täytyykin alkaa metsästää bändiä, hyvä kun muistutit :)

Tulin vastavierailulle, kiva kun jätit kommenttia niin löysin tänne. Teillä on onneksi vielä paljon aikaa suunnitella häitä.

anni said...

Laura:
Kiitos Kommentistasi! Taitaapi Mona ja Nuutti olla samanikäisiä. Olimmeko samaan aikaan pukaamassa niitä? Hah! Kuvitteleppa! Kumpikohan huusi kovempaa? :-)

Uuden vuoden toiveet ovat hyviä juttuja...

Lotta:
Kiitos rakas kommentista! Juuh..ehti.. en ees hirveästi miettinyt niitä auki, ja moni juttu unohtui, tajusin jälkeenäin..mut...

See you!!


Jutta:
Kiitos kommentista! Olisi mukavaa "kuulla" lisää häistänne!! Vink-vink!!

Meidänkin bändietsinnät kesken.. Missäpäin teidän häitä juhlitaan?

Aikaa on, mutta elämämme on myös hektistä.

Peikonlehti said...

Hellou. Pakkohan sitä oli heti pyörähtää tänne öögailemaan.

Tunnut "rönsyilevän" jotenkin samalla tavalla kuin itsekin omassani... I like your blog a lot! =)

Tulen siis viuhumaan tänne toistekin =)