6.11.09


Tästä illasta piti tulla ilta ystäviemme seurassa, muttei tullut. No tästä illasta piti tulla rakkaan kainalossa sohvalla - ei tullut. Vaan tästä illasta tuli -> anni ja kynttilät, telkku ja tietokone ja siideri.. Yksin. Mies nukahti tytsyä nukkumaan laittaessa. Oli ihan rätti, enkä raatsi herättää. Taustalla telkku - nenäpäivä. Huohh.. J. Sillanpään kyyneleet Etiopiassa tuntuivat.. Ähh, liikutti vain. Ja wau, yli 1100 000 euroa.

Iltapäivällä kun haimme tytsymme päiväkodista, sielä tarjottiin isänpäiväkahvit ja makoisaa porkkanakakkua. Sielä ne isit ja äidit söi lastensa ja päiväkotitätien kanssa kakkua.. Söpöä. Tytsyn tekemä lahjapaketti isille odottaa piilossa. Harmi vain, että palaan töistä vasta isänpäivän illalla, enkä pysty tekemään aamupalaa sänkyyn. Hän olisi ansainnut sen. Taidan tehdä huomenna maukkaan aamupalan. Juu, sen teen!

Tänään oli päiväkodissa valokuvaus. Tämän äitylin suurin ongelma eilen aamupäivällä ennen pitkään vuoroon lähtöä oli, mitä laittaa tytsylle päälle. Mitä teki hän? Kokosin asukokonaisuudet ja jätin kaapin oveen hengareille roikkumaan. Isukki soitteli illalla, että mitä helkuttia? Miten minä luulin, että isukki pystyisi muka itse valitsemaan sen mieluisimman vaihtoehdon ja pukemaan sen päälle kuvausta varten? Hän sanoi: "Anni, I'm just a man!" ...Indeed, MY man. :D


Tässä voittaja-asu. :D

Oikein tunnelmallista viikonloppua ja mainiota isänpäivää!
Kunpa te kaikki isit tietäisittekin, mikä merkitys teillä on!

4 comments:

Teija said...

Voittaja-asu on sulonen! Ihastelen aina tyttöjen vaateita, niitä olis kiva hankkia :)

Itsekin katsoin pätkän nenäpäivää illalla, sellaisen kohdan kun 1-vuotias lapsi vajosi koomaan ja kuoli. En meinannut saada unta. Toivottavasti edes joku osa tuotosta menisi perille asti!

Anonymous said...

Niin, ei ne illat mene aina suunnitelmien mukaan :). Mutta sait sitten omaa aikaa! Haluan yhtyä tähän sun lauseeseen: "Kunpa te kaikki isit tietäisittekin, mikä merkitys teillä on!"
-Pauliina

Pia said...

Kaunis asu. Ja vaikkakin lapseton, yhdyn silti tuohon isien merkityksen 'ylistämiseen'!!

anni said...

Teija
Kiitos! Mäkin tykkään tytsylle ostella, vaikka olenkin melko maltillinen. EN siis voi ostaa kalliita merkkivaatteita, vaan ollaan lähinnä kirppari ja taviskauppojen asiakkaina.

Jooh, se koomakohta sai mut itkemään. Ja yleensäkin, minut saa itkemään vähemmästäkin...


Pauliina,
Kiitos kommentistasi! Kiitos kun käyt lukemassa uskollisesti. Ihana oot!! Isit on POP!


Pia,
Kiitos kommentistasi. Trikoomekot on meillä usein käytössä.. Mekot siis yleensäkin.. :)

Totta, isien merkitys on... suurempi kuin ne isit varmaan itse edes tajuaakaan.

KIITOS KOMMENTEISTA!