15.11.09

Sunnuntain ajatuksia

Tytsy leikkii lattialla, höpöttää tanskankielisiä sanoja!! Olispa nyt iskä kuulemassa!! OOh, sitä ihmetystä! Ulkona on niin harmaata. Mies lähti veljen perheeni luo ulkoiluttamaan koiraa, kun sielä kaikki kipeitä. Muutaman tunnin päästä töihin. Huoh.

Torstai-Perjantaina oli koulun viimeinen yhteinen lähiopetusjakso, tästä lähtien rupean käymään yksin. Palaveroin opettajan kanssa. Se oli antoisa. Loppuun opettaja sanoi: "Anni, sinä olet hyvä!" Se tuntui hyvälle, se merkitsi paljon. Opintien taistelu jatkuu, opettaja tukee. Hyvä näin.

Viimeisen lähiopetusjakson kunniaksi lähdimme illalla illanviettoon. Tarkoitus oli mennä kuuntelemaan stand up-komiikkaa, mutta päädyimmekin kuuntelemaan Apulantaa. Kyllä kannatti! Sielä tämä täti nautti nuorison keskellä. Yön Ollikin oli sielä. :) Perjantain koulupäivä tuntui raskaalle, mutta selvisin.

Eilisen päivän olimme perheen kesken. Nukuimme pitkät päiväunet, luimme, leikimme ja ulkoilimme. Illalla söimme tortilloja.
Tällaista täällä! Kuis sielä?

4 comments:

Teija said...

Kuulostaa kivalle! Me ollaan oltu O:n kanssa kahdestaan, isi on kalastamassa tämän viikonlopun. Me on kyläilty ja meillä on kyläilty, seuraavaksi taidetaan laittaa lounasta, ja sitten ulos, jos vaan kelit sallii.

Blogissani olisi sulle haaste!

RuusuLiisa said...

No siehän olet hyvä! Meillä pitkästä aikaa vilkas vkonloppu kyläilyineen kun kerran ollaan tervehdytty kaikista mahd.flunssataudeista ;)

Laura said...

Mä olin eilen illalla katsomassa Maria de Buenos Aires-esitystä; tanssia, teatteria ja laulua. Siitä jatkoin jazzeille; Timo Lassyn levynjulkkarikeikalle. Oli loistava yhdistelmä :) Tänään olen vaan ottanut rennosti ja syönyt herkkuja ylhäisessä yksinäisyydessäni. Lapsi on isän luona huomiseen.

anni said...

Teija,
Kiitos kommenistasi! Mukavaa ollut teillä!!! HYVÂ!!! :D

RuusuLiisa,
KIITOS! Tämä hyvä kiittää nöyrästi. Tiedän/ tiedostan asiat missä olen hyviä, mutta tää tuli opelta jotenkinNIIN odottamattomasti. Yllätti siis.

Laura,
Kiitos kommentistasi! Ooh, sä oot saanut kunnon pläjäysen kultuuria. Ihanaa, haluaa kans!!! Noin sitä pittää!!!