12.2.10

From Germany


Oi miksi?

Miksi minä etsin.. Miksi minä tutkin.. Miksi-miksi-miksi.. Miksi minä HALUAN? Joltain löytyi (blogistanissa) linkki saksalaiseen nettikauppaan, josta löytyi monta ihanuutta ja kohtuuhinnoilla. Voiskiko? Pystyiskö? Riittäiskö? Onko?

Nyt ne luulee, että tää ämmä on ihan romantisoitunut täällä.. Hah! Tiedän-tiedän, "löytöni" ovat melkoisen romanttisia, MUTTA...!!!! Jos ne yhdistää mun sekametelisoppaan, syntyy jotain.. No ei romanttista ainakaan. Hih! Ja tiedän myös, etten ikimaailmassakaan.. No ehkä yhden tai kaksi. Onko kukaan teistä tilannut huonekaluja kyseisestä puodista? ...Voihh, materia on IHANAA! Sanoo hän, joka on elänyt hyvin monta vuotta elämästään hyvin pienellä, ja nyt tuntee syyllisyyttä kun haluaa sitä ja haluaa tätä..

5 comments:

Hebulba said...

Toinen sekametelisoppa ilmottautuu. :)

Mulla on vanhaa puuta, afrikkaa, ruskeaa, maanläheistä, historiaa olohuone pullollaan.
Makuuhuoneessa vallitsee jonkin sortin vanha tunnelma myös, mutta keittiö jyrää mustavalkoisella modernilla linjalla.

En voisi (täälä hetkellä) kuvitella mitään muuta ratkaisua eli esimerkiksi modernia mustavalkoista olohuonetta tai liitoksistaan natisevaa vanhaa puukeittiötä.

Näin on hyvä.

Sekametelisyys on parasta!
Nautitaan siitä!

Mannukka said...

Kauniita esineitä! Kauniita kuvia.

anni said...

Hebulba,
kiitos kun kommentoit ja anteeksi kun vatsa nyt vastailen. Pienin askelin täällä touhutaan ja eletään hiljaiseloa.

Totta, sekametelisyys on POP ja COOL ja super..Heh. Olisi kivaa nähdä kuvia kodistasi! :)

Mannukka,
kiitos! Kaikki nuo kyseisestä nettikaupasta ja mä voisin ostaa sen tyhjäksi.. :P Tai ehkä ei, mutta islti.. MONTA juttua ottaisin.

Linnea said...

Yksi sekametelisoppa täällä hoi!

Kiitos vielä erikseen tähän postiin siitä että roudasit nämä kuvat tänne. Tämä ovat niin inspiroivat, tässä on noita tikasjuttuja, joita arvon miten sijoitan ja millaisia tarvin, ja sen lisäksi säilytysratkaisuja jotka menee mietintämyssyyn. Thanks!

anni said...

Linnea "sekametelisoppa"
Thanks!! Minusta tuon kaupan huonekalut ovat NIIN ihastuttavia. LIIAN valkoisesta en tykkää - siksi meillä vilahtaa tuota "oranssia" (terraa) olkkaris+ruokailutilassa ja mustaa ja punaista keittiössä, eteinen mustavalkoinen, kylppäri valkopunainen, eli se valkoinen meillä aina toisena värinä.. Kiva kun kommentoit!!