25.2.10

olohuone tai ei?

Tikattu täkki yheltä puolelta keväisen vihreä, toiselta puolelta riemunkirjava.
Levoton, vaikka silti tykkään. Vihreästä ehkä kuitenkin vähän enemmän..
Nyt on molemmat puolet kokeiltu. Sen olen päättänyt, sohva jää, istumapaikkoja
tosin tarvitsisimme mahdollisesti lisää. Toinen samantyylinen pienempi sohva olisi
kiva, muttei mahdu millään JOS ns. kaapin/vitriinin/hyllyn/senkin haluan.1. Ruokailutilan seinässä oleva kirjahylly, jota tänään järjestin ja tyhjensin.
2. Olohuoneen puolella olevaa rojua, mitä moni ei tajua, en aina itsekkään.

***

AAAhh, olen ihan.. siis mitähän mä olen? Tyytymätön kotiini.. ja moneen muuhunkin asiaan, mutten niistä käy sen kummemmin täällä. Mutta koska muu koti on niin erinomaisessa kunnossa (Hahah!!), niin tyytymättömyyttä aiheuttaa ruokailutila+olkkari. On pitänyt järjestää sisustuskilpailua yms, olen harkinnut (oikeasti!) sisustusammattilaisen avun käyttöä, mallannut omia hieman vaatimattomia huonekaluja, kuvitellut ja suunnitellut, ja ei EI EI EI!

Paljonko maksaa ammattilaisen "apu"??? Tänään aamulla töistä tullessa (nukuttu muutama tunti), päätin taas kokeilla. Aloitin ns siivouksella ja sain aikaan vaan vielä suuremman sotkun. Pistin rojua pois ja silti on ihan liikaa ja silti en halua luopuakaan, kosa en halua tyhjääkään.. Haluan ihanan olohuoneen! Onko se liikaa vaadittu? En halua sen edustavan mitään yhtä tyylisuuntaa vaan mukavaa sekametelisoppaa sillee tyylittömän tyylikkäästi. Valkoista, mutta myös värejä, enimmäkseen vanhaa, muttei kaikki kuitenkaan.

Olen kerännyt ihailemani kaappien kuvia netistä ja kuvastoista. On ihania, mutta hinta on se este monenkin suhteen. Odotan ihmettä, että se tippuu taivaasta tai joku haluaa lahjoittaa tai..tai..tai. Sohvan kans kävi vähän niinkuin sillee... Hih! Koluan kirppikset uudestaan ja uudetsaan, luen lehti-ilmoitukset ja huutonetit: Nytkin siel olis yks, mutta (1.hinta 2.paikkakunta -> Njet!)... Huomenna jatkan taas olkkarin kimpussa. Se on mun terapiointia, mun omaa toimintaterapiaa. Siis toki suuntaan myös töihin, niinkuin "aina"..


Olipa asiallinen bloggaus. Että näin tänään. Elämässänihän
ei ole mitään muuta kuin olohuoneeni täydellinen sisustus.. :P


4 comments:

nanna said...

Onko mahdollista pyöräyttää ruokatila ja olkkari ympäri, eli vaihtaa paikat? Siten saattaa moni ongelma ratketa kuin itsestään!

Jos sulla kerran on kuvia unelmakaapeista niin mikset teetä Virossa unelmaasi?

Mannukka said...

Mahtava täkki! Tykkään tuosta kirjavasta puolesta, toista en tosin ole nähnytkään.. :-)

Jutta said...

Minusta teillä näyttää ihanalta, juuri sopivan rennolta, mutta silti tyylikkäältä. Ei liian laitetulta, vaan kotisalta ja että siellä oikeesti asuu joku.

anni said...

Nanna,
Kiitos ideasta. Arvaa, olenko pohtinut jo? Olen, asiasta on jo keskusteltukin, mutta siihen päätökseen ei (vielä) olla päätetty.

Ns. taÿdellisen kaapin metsästyksestä: Ongelma on, etten ihan tarkkaan tiedä, mitä haluan tai itseasiassa MIKÂ sopii?

Että näin. Kiitos ISO ihanasta paketista, mikä tuli postissa..hihihi..

Mannukka,
Kiitos kun kommentoit. Täkki vaihtaa joka päivä puolta, en osaa päättää. Kirjava on hauska, mut vähän riitelee mustavalkovalokuvataulun kans...mm.. vaihdellaan ja vaihdellaan. :)

Jutta,
Kiitos! Ei ole liian laitettua, MUTTA.. se ei kuitenkaan ole ihan sitä mitä haluis JA ottamani kuvat usein tuntuvat/näyttävät vähän paremmalle kuin itse kokonaisuus.. ähh, vali-vali.