28.2.13

Löytöjä!


Aina reissuilla tykkään käydä ruokakaupassa. Vaikkakin viime vuosien reissut ovat olleet lähinnä Euroopan puolella ja enimmäkseen Tanskassa ja Eestissä, poikkean silti aina ruokakaupassa miellelläni. Eestissä on ihan omat jutut. Ykkösenä ehdottomasti leivonnaiset! Tanskassa bongaan omia juttuja. Nyt mukaan tuli jo tutuksi tullut lemppari - inkiväärihillo! Nam! ja toisena uusi teetuttavuus - turkkilainen omena. Vuosia sitten turkissa ollessani tuli paikallista omenateetä juotua joka nurkalla. Pakkohan tätä oli jo nostalgian takia maistaa. Hyvää!
Viime kerroilla Tanskassa käydessäni ei paljoakaan shoppailtu, muutamaa löytöä lukuunottamatta. Esittelen tytsyn lempparin myöhemmin. Mut on ne tietyt kaupat, missä poikkean aina. :-)


Suomeen palattuani poikkesin omalle kirpparilleni. Ainahan mä siellä poikkean! :)  4:llä eurolla lähti mukaan kaunis, siisti ja ehjä herkullisenvärinen täkki. Mummon vanha rikkinäinen saa lähteä kiertoon. Phuuh, tulisi jo kevät! En jaksa enää talvea - en! Kotona sisällä on jo ihan kevät, ulkona jotain ihan muuta.2 comments:

JOnna said...

Voi kun sais tota inkiväärihilloa! Meillä oli toissajouluna samanmerkkistä inkivääriglögiä. Ihanaa herkkua! Tänä jouluna sitä ei saanut :(

Aika loistolöytö muuten toi täkki!

anni said...

Jonna,

Voin pyytää Tanskan vaaria tuomaan (ensi viikolla!) ja voin postittaa... ?!? :)