27.2.13

Tähän väliin..., eiku: Hyvin pyyhkii!


Ajoitettujen postausten väliin vähän ajankohtais uutisia:

 PERKELE, mikä päivä! 

1) Koko aamupäivän väänsin uhmaisen kanssa, eikä se isompikaan ollut yhtään ihana.

2) Lyhyiden päiväunien jälkeen huristelin pikaisesti ostoskeskukseen sovittuun tapaamiseen. Sen verran tajusin, että lämmitetyn vellipullon otin mukaan. Muuta en sitten tajunnutkaan. Uhmainen rattaisiin, toinen lapsosista mukaan ja kaupoille odottamaan seuraa.

3) Monta soittoyritystä - ei yhteyttä. GGRR! Olin tallentanut numeron puhelimeeni ihan mönkään. Noh, olkoot.. Jos vaikka kiertelisi tovin, kyllähän se sieltä soittaa...

4) Jee, TIGER-kaupassa oli nätti turkoosi lautanen, joka halusi tulla meille (olkkarin pöydälle). Kassalla tajusin  että ei helkutti ja perkele... lompakko siis kotona. Hehheee, olin liikenteessä (autolla) kahden lapsen kanssa, ilman minkäänlaisia papereita, rahaa tms..  Eiku lautanen takaisin hyllyyn ja uhmaiselta kaleidoskooppi pois. Sen se olis niin halunnut. Ei saanut ei.

5) Soitto miehelle töihin. Lyö luurit korvaan moneen kertaan - huono hetki. Lopulta kun vastasi tiuskin sille kuin mikäkin teini. Jep-jep.

6) Lopulta kun puhelinasia sai hoidettua ja seuralainen saapui, asiat näyttivät muuttuvan parempaan suuntaan. Jos nyt ei lasketa sitä, että kahvilassa kaadoin vesilasin täyteen kahvia ja mietin, miksi olin ottanut kahvikupin?!? H U L L U !

... Selvisin päivästä hengissä, eikä  se nyt niin paha ollutkaan...

2 comments:

Heli said...

=D Joskus on tollasia päiviä. Mut hyvä kun selvisit hengissä kuitenkin. =D

Tuula said...

Jos yhtään lohduttaa, niin tiedän tunteen! On päiviä ja sitten päiviä... Ja äidit saavat olla höperöitä ja hulluja ;)

Meillä kuopus nukkuu taas (tai edelleen) huonosti ja se heijastuu äipän olotilaan = väsynyt kuin ikivanha kahvipannu...

Tsemppiä ja valoa joka tapauksessa!! ♥