22.2.13

Makuuhuoneessa tapahtuu...


 ...Eikä nyt mitään kaksimielistä, eihän?   Hihh... Mut - tadaaaaa! Pojun sänky lähti! Jee! Voitto kotiin! Meidän makuuhuonehan ei ole koskaan ollut ilman vauvasänkyä. Huone valmistui juuri ennen vauvan syntymää ja sänky odotti pikkuista. Nyt on pikkuinen kasvanut isoksi (ai on?) ja sänky lähtee kiertoon sitä tarvitsevalle. Serkkuni on nimittäin juuri synnytyslaitoksella. Ääääk! Isoksi kasvanut pikkuinen nukkuu siskon kanssa lastenhuoneessa.
Any way...kiva juttu. Laitoin nurkan tänään kuntoon, mutta... blaaah. Tulipas huoneesta maalaisromanttinen. Mmm..., sitä kun en halunnut. Mmm, mutta kun se tuli, vähän niinkuin itsestään? Minkäs ruosteisen rojun mä nyt sinne kannan, ettei huone ole liian normaali (lue: mälsä)?

Korissa on lehtiä ja keskeneräinen matonvirkkausprojekti. Matkalaukuissa on vanhoja kirjeitä ja kirjoituksiani - tärkeitä muistoja. Vastakkaisella puolella on valkoinen lipasto, mikä niin piti muokata erilaisilla nupeilla...Mutta se jäi vaan. Lipaston päällä naisen kaaos - hilut ja hajut. Kunpa nämä saisi vähän kivemmin.
 ..Ja hopeasormukset tummuu tuossa käsi-telineessä. Helmiä ja kaulakoruja roikkuu ympäri taloa - makuuhuoneen ovessa olevassa naulakossa, eteisessä pikkuvaraston oven kahvassa, wc:ssä naulakossa.. Ne on vallannut KOKO talon! Miten te säilytätte hilunne? Onko mulla niitä kenties melkoisen runsaasti? Pitäisikö kasata suurin osa vaikka lasimaljakkoon... Tärkeitä asioita siis pohditaan täällä!  :-)

...Mun rumsteeraus-toveri simahti... Bye! 
Happy weekend!4 comments:

Teija said...

Sulonen sun rymsteerauskaveri♥ Osku tunnisti heti noi kiharat :)

Mä en tajunnut käydä teijän makkarissa lainkaan, ounou?! Mutta mun mielestä ei näytä yhtään liian maalaisromanttiselta nyt. Kiva sävy tossa seinässä!

Mun korut on vessan kaapissa yhtenä läjänä... en kyllä kauheesti omista niitä, ja rosvot vei syksyllä suurimman osan. Pitäis kans tässä makkarissa vähän järjestellä ja tuuakin korut tänne.

Loppuviikon terkkuja sinne! Kiva kun ootte takas!♥

Nonna said...

Muakin naurattaa tuo sun termi maalaisromanttinen... Aika kaukana siitä! Kivalta näyttää.

Mukavaa viikonloppua!

ps. On sulla aika reilusti koruja muhun verrattuna! =)

Peikonlehti said...

Noi tikkaat noi tikkaat aaahhh... Lähetä vaikka joululahjaksi tänne jos joskus kyllästyt *vink vink* hih. Ihan semmonen "pikkupaketti" vaan =D

anni said...

HEIPS IHANAISET!
Kiitos kommenteista.. En tarkoittanut termillä maalaisromanttinen ehkä sitä ihan perinteisintä maalaisromanttisuutta, mutta huoneesta puuttuu se jokin persoonallinen juttu.. Vielä siis hakusessa.

Hiluja on monenmoisia, muttei paljoakaan mitään ns arvokasta.. :) Harakka taidan olla!