20.11.08

ihmettelyä


Kuka vei kukkani?

Aamulla kun olin vienyt perheeni päiväkotiin ja kouluun, huomasin palattuani ulko-oven vieressä seisovalta pöydältä puuttuvan jotain... Pöydälle oli tehty asetelma lyhdyistä, kivistä, vanhasta pullosta ja valkoisessa ruukussa olevasta callunasta.. Ja hupsista.. VAIN valkoisen ruukun alusvati oli jäljellä - ruukku callunoineen poissa? Kuka vie ruukun ja hieman kuivahtaneen ruukun toisen oven edestä? Miksi juuri SE ruukku? Mitään muuta ei ollut pihalta hävinnyt, vaikka "rompetta" monenmoista sielä, lyhtyjä monenlaisia, sammaleella täytettyjä ruukkuja ja kippoja, samanlaisia callunoita... Ihmettelen?!?!?

Viime kesällä ulko-oven vierestä lähti myös kävelemään iso (n.40cm korkea) ulkokynttilä. Se oli vaan poissa. Asumme rauhallisella alueella vanhassa paritalossa, nnitä täällä on rivissä 4.. Ohikulkijoina voipi olla kuitenkin monenmoista tyyppiä.

Ihmettelemään jään ja töihin taas menen.

2 comments:

Satu said...

Tosi "kivaa" touhua! :p Luulisi, että varastettu kukka ei toisi paljon iloa, kun tietää mistä se on peräisin.

anni said...

Satu:
Kiitos kommentista. No niiiin, hämillään olen edelleenkin, kun miksei sit ota jo samantien teräksiset öljylamput tms.. siis tietysti HYVÂ vaan ettei vienyt, mut ihmettelen silti valintaa...

Olkoon "hän" sitten iloinen!!!