25.11.08

Tiistain ajatuksia ja kuvia

Miehelleni tekemäni synttärikortti.
Onkohan hän jo vähän kyllästynyt
niihin, kun jokaisena syntymäpäivänä
saa mun koukeroita ja tekstejä...


Jouluinen rannekoru. Tällä on
pärjättävä tämän vuoden pikkujoulut.
Lumi piristää. Lumi on valoisaa. Lumi on kaunista. Lumi on ihanan kuuloista. Lumi suodattaa melut pois. Kunpa sitä vaan ois nyt pidemmäksi aikaa. Kovasti meillä tykättäis.

Hääkuulumisia
Olen netistä pyytänyt tarjouksia hääpaikoista mitä ihanammista paikoista, mutta taitaa jäädä pois meidän kohdalta. Lähialueen paikat on suurimmalta osalta katsastettu. Kovasti ollaan siirtymässä toisenlaiseen ajatukseen hääpaikasta, siihen perinteisempään. Voikkaan klubi ihastuttaa edelleen, mutta on pois suljettu ihanuudesta huolimatta, koska tilat ovat meille liian ahtaat. Vieressä oleva Voikkaan kerhon vaaleanpunainen vanha puutalo on seuraava paikka, mitä mennään katsomaan huomenna. Eilen taas saimme ISON annostuksen häätouhotusta: Kävimme siis mieheni kanssa pikaisella lounaalla Voikkaan klubilla (suosittelen, niin on ihanat tilat ja ruoka...nam!), sen jälkeen kävimme katsastamassa (miehelleni joku suositteli) UPM:n tehtaan tilat ihan kodin lähellä, Koskelan. Olin NIIN ennakkoluuloinen taas! Tässä plussat ja miinukset:

Koskela
+ Tilavat tilat
+ Siistit tilat
+ Tyylikkäät tilat
+ Tanssilattia
+ Piano
+ Joustavat aikatalun suhteen
+ Ei tilan vuokraa ->hinta!
+ Omat alkoholit
+ Saunatilat
+ Kodin lähellä
+ Ruoka sopivan hintainen
+ Yhtenäinen tila
+ Koristelu kuuluu ruoan hintaan (pöytäliinat, servetit, kynttilät, kukat)
+ 1.8 vapaa

-Pitää olla UPM:n palveluksessa joku perheen jäsen.. (?!? ..on ja ei...)
- Ei ns. tunnelmallinen
- Voi olla mahdollisesti jopa kolkko, JOS ei ns.tarpeeksi ihmisiä (silloin tosin pienempi tila käytettävissä
- Tehtaan läheisyys :(
- Mahdollinen majoitus vieraille (lähi hotelli...)

Lupasivat ilmoittaa 1-2 viikon sisällä saataisko tila vai ei. Sen jälkeen kävimme ompelijallani. Hän myy 80e frakkeja, smokkeja ja shaketteja ja sieltä löytyi sulhaselle sellainen melkoisen edulliseen hintaan. Tyytyväisiä oltiin. Nyt se on vaan NIIN konkreettista kun sulhasella on jo vaatteetkin! Uhh, ja jotta häähömppä päivä olisi täydellinen, kävin aamulla sovittelemassa (yksin) vihkisormuksia. Ja taas kerran ->hukassa ollaan! Illalla myöhemmin Tanskan sukulaisia myöten tutkittiin sormuksia netistä.. vaihtoehtoja kun on oikeesti ihan liikaa.

Tuleva morsian kävi tänään toista kertaa tapaamassa kyseistä ompelijaa. Ahh, hän oli piirtänyt/ suunnitellut 3 erimallista vaihtoehtoa pohjautuen yhteen keskustelukertaan. Tosi hienosti oli kuunellut ja ottanut talteen niitä MUN juttuja, mutta arvatkaapa nyt: Olenko hukassa? Soviteltiin päälle ns. kangaspalasista tehtyä mallia, itseasiassa kahtakin.. VAU! Mut-mut, päätöksen tekoon en pystynyt. Sovittiin taas sulatteluaikaa ja tammikuun puolella tapaamme taas. Jos siihen mennessä olenh saanut päähääni, mitä itseasiassa haluan? Olen aina luullut, että tiedän, mitä haluan. Mutta nyt kun vaihtoehtoja on NIIIIIIIIN monia, päätöksenteko on hankalaa. Onneksi edelleen tiedän, mitä EN halua.

Hääpaikoista vielä. sain vielä äsken netistä tarjouksen Satulinna nimisestä paikasta..Hieno, tunnelmallinen, kaunis..mutta, kaukana, kallis... Onko kukaan ollut?

Tässä nyt häähömppää täksi kertaa.. Saisinpa aikaisekseen sormuskuvia tänne vertailtavaksi. Hääpukujakin voisin, liikaa en kuitenkaan paljastaisi. Miehelleni en haluan näyttää pukua ennen vihkimistä. Kävi mielessä sitten ajatuksin, että mitä JOS hän ei sitten tykkää.. mm.. Noh, osaisi kai pitää sen omana tietonaan. :)

Lumista häähömppää siis. En käy lainkaan valittamaan nyt tekemattömiä koulutehtäviä tms. Nyt näyttää vaan siltä, ettei arkeeni muuta mahdukkaan, eikö niin? Eeehh...