26.11.08

keskiviikkoaOli koulutehtävien tekoa, siivoilua, shaketin hakua, taas yhden mahdollisen hääpaikan katsastus ja tytsyn joulujuhlaa. Tarpeeksi tälle päivälle.

Shaketti roikkuu naulakossa. Kävellessäni ohi, hymy nousee suulle.. hihihh!

Hääpaikka katsastus Voikkaan kerho/ Voikkala:

+ Mukavan kodikkaan näköinen ulkoa päin.
+ Sisällä mukavasti tilaa, yhtenäinen tila
+ Monta lisätilaa mm lapsille tms...
+ Edullinen ruoka
+ Tila koristeltavissa kivan näköiseksi.
+ Hyvät tekniset vempaimet
+ Puistomainen ympäristö
+ Vapaa 1.8.2009

+/- vuokra 190,- (sisältää siivouksen yms)
+/- klo 2:00 talo tyhjä
- Tehtaan läheisyys
- Majoitus "kaukana"
- Alkoholit ostettava sieltä
- Alkoholit melko kalliita
- Ei mitään ns. omia juomia

Mmm.. Varteenotettava vaihtoehto kuitenkin. Paikka varattu alustavasti. Pyydän tarjousta konkreettisesta menusta. Uhh!

Otin tänään joulukoriste laatikon näkyville.. Laittaisko niitä jo vähän? :( Valkoinen ihku paperitähti valolla rikki.. Haluaa uuden... Monta.. Valkoista...! Vink-vink.. ;)

Meillä oli tänään päiväkodin joulujuhlat. Oli mukavaa. Mummo (äitini) oli seurana kun iskä (mieheni) jäi kotiin tekemään koulutehtäviä. Äitini kanssa keskustelimme, että vastaavanlaiset joulujuhlat Eestissä olisivat olleet ns. paljon tiukemmat. Lapset osaisivat kaiken ulkoota pienet liikkeet mukaanlukien. Kaikki olisi ns. täydellistä eikä lapsi saa mokata. Sellainen kuva meillä on. Joulujuhlassamme oli juuri ihaninta seurata niitä lapsia ketkä vetivät ns. omaa showta tai olivat muuten persoonallisia. Nautimme kun lapset voivat olla lapsia ja lasten näköisiä... Tällaista täällä tälläkertaa. Joulu tulee..ihan kohta.
3 comments:

melkoelli said...

Meidänkään hääpaikalla ei saanut olla omia juomia vaan juomat sai ostaa sieltä. Olisivat valmistaneet myös boolia (maksusta toki), mutta ei otettu sitä. Vaikka juomia ei virallisesti saanut itsellä olla, niin kumman usein ja pitkään miesväki viihtyi auton renkaita tarkistelemassa... ;D

Minnuska said...

Moikka!

Tulin vastavierailulle, ihanan suloinen, pirteä, touhukkaan näköinen Ellihän se heti kuvissa poseeraa. Ihana tyttö, mekin halutaan noin kauniit hiukset, WAU! Olen samaa mieltä, että lapsia ei saa liikaa laittaa lokeroihin vaan antaa heidän elää sellaisina persoonina kuin he ovat...mistä sitä muuten hyvää itsetuntoa saa!

Ihanaa häähömppää täällä, milloinkas se h-hetki koittaa? Olen tunnelmasssa mukana, omista häistä onkin puolitoista vuotta joten tuoreessa muistissa tuo kaikki!

Moona potkii kuulumisiaan vieressä ja juttelee seinäkellolle!

Minna

Minnuska said...

Anteeksi Anni, Mona tyttöhän sinulla oli eikä Elli. Menin sekaisin...