27.11.08

...yritys...

Kuvat 'Häät' ja 'Modern Bride' lehdistä.
Pahoittelen kuvien laatua.Rakkaat blogini lukijat!
Tämä ens kesän morsmaikku unelmoi edelleen ihanan tunnelmallisesta hääpaikasta. Niinkuin aiemmissa kirjoituksissani olen maininnut, vaihtoehtoja on monia mutta yksikään niistä ei ole JUST SE OIKEA. Kokeilen vielä näinpäin. Tiedättekö, tunnetteko, oletteko olleet vierailulla hääpaikassa, jonne mahtuisi ainakin 80 henkilöä juhlimaan yhtenäiseen tilaan JA majoittumaan samaan pihapiiriin tai edes lähettyville? Kertokaa, pliiiis! Alue: Etelä-Suomi. Toivon paikan olevan tunnelmallinen ja siisti, ei nuhjunen.

Kiitän ja jatkan unelmointia.
-anni

4 comments:

Laura said...

ei ole oikein kokemusta noista.. Muuta kuin että siskon häät pidettiin Käpylän työväentalolla Helsingissä. Aivan ihana paikka, kaunis tunnelmallinen vanha puutalo, jonne mahtui kyllä porukkaa hyvin, oliskohan heilläkin silloin ollut n.80 henkilöä eikä ahdasta tullut. Sinne sai viedä siis omat pitopalvelut ja juomat jne. Eikä se vuokrakaan päätä huimannut silloin. Majoitus tapahtui sitten läheisessä hotellissa siellä Käpylässä. Hotellin nimeä en nyt muista mutta se oli se missä aikoinaan kuvattiin Hyvät herrat-sarjaa kauppaneuvos Paukun kera :D

Hesassa olis muitakin kivoja paikkoja mutta onkohan tää sitten liian kaukana teille?

Heini said...

Mustion Linna? kurkkaa niiden nettisivut :)

Hanni said...

Moikka Anni,

vihdoin ehdin vierailulle!
Ihanaa, häät! voisin viettää ne koska vaan uudelleen (saman miehen kanssa ;)!
Meillä oli häät täällä Espoossa vanhassa merenrantahuvilassa, jonka omistaa Espoon kaupunki. Paikka on nimeltään Villa Rulludd ja me kyllä tykättiin. Vaikkakin yhtenäistä, suurta salia ei ollut, se pieni miinus. Vai onko pk-seutu mukana laskuissa?

Onnea paikan metsästykseen, ja hauskaa loppuviikkoa!

Heini said...

Minä oon muuten ollut myös häissä tuolla Hannin mainitsemassa Villa Rulludissa. Se on kaunis paikka! ystäväni vihittiin ulkona, meren rannassa (kesä oli ja sääkin myötäinen!) ja juhla sitten sisällä ja toki ulkonakin. Siellä tosiaan oli se sisätila vähän sellainen pitkänomainen ja tavallaan erotettu kahtia, se oli vähän tylsää, mutta kuitenkin kaikenkaikkiaan oikein ihana hääpaikka. Ihana miljöö! majoittumispuolesta en sitten kyllä osaa sanoa..