28.12.08

heräteostoksista ja arkea.

Yläkerrassa kolisee. Lapsi on hoidossa ja äiti tekee koulutehtäviä JA bloggaa.. Hups! Ja isi remppaa, jotta voisimme nukkua pian ylhäällä. Ei siis valmistunut ennen joulua. Ei myöskään valmistu ennen uutta vuotta, mutta nukkumaan pääsemme ja vuodenvaihteen vieraiden ei tarvi nukkua meidän kanssa samssa huoneessa, niinkuin aikaisempina kertoina - uhh, 7 henkee samassa huoneessa! Ystävistä kun on kyse, niin kyllä se on mennyt... :)

Menimme mieheni kanssa katsastamaan sänkytilannetta huonekalukauppan Ja minut tietäen, en mene ikinä huonekalukauppaan sillee, etten kurki samalla toisella silmällä kaikkea muuta. Ja niin kävi nytkin: Hahaaa!!! Askon nurkassa jämätuotteita ja ALE. Auts! 19e /kpl taulut, joita olen katsellut, MUTTA... Minulla on periaatteita. En halua ostaa ns. valmiita tauluja huonekaluliikkeistä, vaan haluan/ toivon niiden olevan joko itsetekemiä tai niissä pitäisi olla jokin juju/ tarina. Taas joutuu tämä täti joustamaan periaatteistaan, mutta taas miettimään, olikö se nytkään itseasiassa tarpeellista? Siis ostaa 3 taulua, joista yksi kokoa 70x160 ja alkuperäiseltä hinnaltaan "vain" 429 euroa! Ja toisen taulun mitat 60x80 ja alkuperäinen hinta 269euroa. Ne ei ole niiiiiin tunnelmallista mutta pidän silti. Ja itseasiassa kävi myös mielessä, JOS nyt käy silleen ettei tauluille löydy täydellistä paikkaa, minulla on 3 valmiiksi kehystettyä taulupohjaa omille luomuksilleni. Eli ostinko siis nämä 3 taulua VAIN koska sain ne niin halvalla? Totuushan on se, etten olisi suostunut maksamaan tauluista 50euroa enempää (isosta)... Mietittävää...


Se isoin nyt siis pystyssä, mutta jonkinlaisen
kuvan saa, kuvassa siis jazz heppu ja tekstiä.
Taulun paikka ruokailutila. Odotan niin, että
pääsisin mallailemaan. Siihen asti seisoo
hyllyn vieressä yksin.
Näitä on 2kpl. Mallailin olkkariin, omien valkoisten tilalle. Mun silmää mielytti, mieheni mielestä liian punaisia oranssia seinää vasten. Tauluille myös mahdollinen paikka yläkerran eteisessä/ aulassa, jossa väreinä mustaa ja valkoista...

Onko heräteostokset "vaarallisia", jos/kun ne ei ole välttämättömiä mutta silti silmää mielyttäviä? Entäs mun maailmankartta-unelma ruokailutilan seinälle? Tai monta kelloa rivissä, mitkä näyttää eri maiden aikoja? Joudunko nyt luopumaan niistä ja tuijottamaan jazz ukkoa loppuelämäni? Toivottavasti kaikille unelmille löytyisi se oikea paikka.

Huohh, sitä materialistisuutta. Itsekin ängin itseni H&M:n 70% alenurkkaan ja ostin valkoisen kesä "mekon" ja mustat suorat housut... ei välttämätöntä mutta tarpeellista silti...


Olen jo pitkään halunnut tehdä OMAN kalenterin. No päässä oli idea jota lähdin toteuttamaan yövuoron pimeinä tunteina, MUTTA.. ideani ei ollutkaan ihan loppuun asti ajateltu. Nyt on puolen vuoden ns. perhekalenteri/ taulukko, jota testailen. Saapi nähdä, saanko joskus ns oma kalenterin tehtyä, just sen oikeanlaisen?5 comments:

nanna said...

Voiskohan teidän isi tulla remppaamaan meidänkin yläkertaa vähän :D Pari koppia pitäisi laittaa, hih

Olen onnistunut jollain keinolla välttämään kaikki alennusmyynnit toistaiseksi. Selviäisinköhän täysin ilman niitä tällä kertaa.. ans kattoo!

mimmuli said...

Hienoja löytöjä olet tehnyt! Ei hassumpi tuo jazz ukkeli. Kiva blogi sulla=)

anni said...

Nanna: Kiitos Kommentista! Mm..., oota, ma mietin, voisko meidän isi tulla... No JOS teidän isi tulee tekee jotain muuta hommaa tänne, esim ruokaa, siivousta, silitystä... Hihh!

Mä välttelen nyt alennusmyyntejä.. Ehkä sit tammikuussa ihan ALE:n lopussa jos viel käväisen..muuten ei... :) Mukavaa vuodenvaihdetta! Täällä on siivottu ja nyt odotellaan vieraita naapurimaasta/kotimaasta.

Mimmuli: Kiitos sinullekin kommentista! Ja kiitos palautteesta, se AINA tuntuu niiiiiin hyvälle. Totta, Jazz ukkeli-taulu on mm.. olisko haastava oikea sana..?!? :)

Tule vierailemaan toki uudestaan täällä!

Mainiota vuodenvaihdetta!!!

Jutta said...

Kuulosta niin tutulta, niiin tutulta :) Sekä remppa että heräteostot... Se on niin vaikeaa kun olisi kaikkia ihania ideoita, joita haluaisi kodissaan toteuttaa, mutta loppuu pinta-ala kesken. Toisaalta ehkä hyväkin, muuten loppuisi rahat ;)

anni said...

Jutta:
Kiitos kun kommentoit!!!

Meidän arki taitaa olla jotenkin samanlaista..hah! TSemppiä sinne!