27.12.08

Mietteitä...

Blogi oli hetken pienellä lomalla. Tai itseasiassa ennen joulua oli koko ajan niin kiirus (lue: paljon töitä), etten kyennyt kirjoittamaan. Työ on vienyt paljon voimavaroja, liian paljon. Ja se pistää taas miettimään, miten kauan jaksaa/ haluaa tehdä. Vai onko se sitä vaan, ettei osaa käsitellä työasioita oiekaan lokeroon siellä pääkopassa? Mahdollisesti... myönnän, että on ollut vaikeaa erottaa henkilökohtaisuuksia ja sitä työtä. Ammatillisuuttani olen joutunut miettimään paljon.

Ennen joulua kävimme pariinkiin otteeseen tulevassa hääjuhlapaikassa. Se on nyt sitten päätetty, hyvineen ja huonoineen puolineen.

Hääpaikkana Koskela, hääpäivä 25.7.2009!

Jännittää. Mietityttää. Pelottaa. Odotuttaa. :-)

Joulu oli, joulu meni. Vietimme joulun perheeni ja vanhempieni kanssa. Aattona tulimme suoraan valmiseen pöytään, koska pääsin töistä vasta 16:00 jälkeen. Onneksi oma äitini oli ehtinyt/ jaksanut laittaa ruoat. Pukki kävi. Tyttömme pelkäsi pukkia ja epäili mummoa (äitiäni) pukiksi. Oikeaan osui arvaus! Aargh, vasta (melkein) 3-vuotias ja tunnistaa pukin! Joulupäivänä palasimme omaan kotiimme. Kävimme isovanhempieni haudalla. Hautausmaa on kauneimmillaan jouluna. Isovanhempieni (viimeisenä mummo) poismenosta on jo 3-vuotta. Mummo kerkesi poistua muutama viikko ennen tyttäremme Monan syntymää. Suru on vieläkin ja kaipuu suuri...

Eilen ystävämme kävivät kylässä ja herkuttelimme. On mukavaa joskus vaan olla seurassa, eikä tehdä mitään, tai siis vaan herkutella... Kiitos seurasta!!! ;) ...(tiedän, että luet..hihhh!)

Tänään kiertelimme kauppoja ja kävimme syömässä/ saunomassa vanhempieni luona. Uhh, olipas PALJON ihmisiä liikkeellä, kaupoilla siis. Lahjaksi saatu lahjakortti piti heti käyttää.

V
uosi lähenee loppuaan. Taas yksi vuosi mennyt, niin kovin nopeasti. Vuoden vaihtumista juhlimme Eestistä tulevan ystäväni perheen kanssa. He olivat seurassamme edellisenä vuoden vaihteena. Mainiota seuraa, iloa ja vilskettä! Odotamme. Ennen vuoden vaihtumista vielä yksi piiiiiitkä vuorokin ja koulutehtäviä. Ne ei lopu ikinä.

T
ässä siis tämänkertainen, ei niin tunnelmallinen bloggaus, siis pelkkä väliaikatiedote. Huomenna toivottavasti kuviakin.

ILOA!

No comments: