19.12.08

Tänään ON parempi päivä! Ei kuitenkaan jouluinen päivä...kai.

...Ja eilen oli vielä ihanampi päivä!

Ystävälleni syntyi terve tyttövauva! Häntä oltiin odotettu jo tähän maailmaan kauan. Eilen kun minä join toisen ystäväni kanssa mansikka margaritoja, ystäväni oli jossain IHAN muualla! Uhh, kumma maailma.

Heidi & Veevee,

Lämpöiset onnittelut tytöntylleröstä!
Tulevia naisia tarvitaan täällä NIIIIIIIN. Kohta teidän koti on pullollaan
mekkoja, pikkuastioita, tukkapinnejä ja paljon muuta ihanaa!


Sain eilen olla kokonaisen päivän häähömpän keskellä. Sovitin kymmeniä pukuja ja sormuksia. Suunnittelimme ystäväni ja tulevan kaasoni kanssa hääseremoniaa ja ohjelmaa, koristeluja ja yksityiskohtia. Söimme ihanaa ruokaa ja joimme niitä aiemmin mainitsemia mansikka margaritoja. Nam!!! Ei juurikaan puhetta joulusta, koska päässä oli niin monta puhumatonta hääkysymystä ja joulu vaan pukkas päälle. Kyllä tuli tarpeeseen ja nyt saa joulukin tulla. Päivä meni NIIIN nopeasti. Ja kotona odotti yllätys - mieheni oli ostanut joulukuusen ja koristellut sen tyttäremme kanssa. Voihh!!! Rakastan yllätyksiä!

Nyt (juuri hammaslääkäristä tulleena) käyn laittamaan aamupalaa ja samalla toivotan sinulle tunnelmallista ja rauhaisaa päivää! Itselläni edessä vielä siivousta, paketointia ja piiiitkä työvuoro. Silti, eilisen ansiosta jaksan taas... *halaus*

2 comments:

Lotta said...

Joulukuusi.. Ihanaaaaa.. Missä kuvat??

melkoelli said...

Kyllä se joulu... ja häät siitä pikkuhiljaa... =)

Mukavaa viikonloppua.