23.2.09

? ? ?

Milloin ihminen on väsynyt? En tarkoita fyysisesti väsynyt, vaan muuten... Mikä on stressi ja kuka sen aiheuttaa? Itse. Miksi? Koska on niin v***n tehokas ja vastuuntuntoinen ämmä? Millaista on olla keski-ikäinen, siis kolmekymppinen, tällaistako? Yes. Milloin se jatkuva nakertelu loppuu kaikesta tekemättömästä? Milloin unelma muutoksesta saa vaan masentumaan? Nyt. Milloin on tarpeeksi hyvä? Ei ainakaan nyt. Miksi on lähtenyt mukaan tähän rumbaan, missä pysähtyminen on TOSI vaikeaa? Miksi on ottanut ne valinnat, jotka on ottanut?

Missä on se nauravainen, äänekäs, optimistinen, seurallinen, haasteita rakastava, taiteellinen käsillä väkertäjä itsensää tyytyväinen ja onnellinen Anni? Kaukana, tosi kaukana...

Antakaa mun hetken olla säälittävä, väsynyt, stressaantunut, epätoivoinen ja..ja..ja.. alakuloinen.. Kiitos.


5 comments:

Peikonlehti said...

Tiedän mitä tarkoitat. Oma elämäni pyörii erilaisissa sykleissä jotka välillä tuntuvat rullaavan holtittomasti ja ilman omaa näkyvää vaikutusta.

Tällä viikolla päätin rauhoittaa aikaa vain minulle ja sen seurauksena huomaan tekeväni enemmän kaikenlaista luovaa toimintaa, mukavaa! Joskus täytyy vetää käsijarrusta ja hypätä taas mukaan uudesta kohtaa =) Voimia sinne =)

Niina ♥ said...

Take all the time that you need.. tai jotain sinnepäin. Katso kepeä elokuva ja oikeasti laiskottele "pyjamapäivä" Aina ei ole pakko jaksaa jaksamisesta voi joskus tulla se puristava paita. Silloin on lupa olla ja levätä, rypeä ja palata takaisin hyvillä mielin!!

Jutta said...

Joskus täytyy antaa itselle lupa olla väsynyt. Viettää päivä sängynpohjalla, syödä suklaata ja jäätelöä ja tehdä vaan niitä asioita joita huvittaa :)

Tsemppiä ja voimia :)

anni said...

Jutta,

..joskus annan luvan. Joskus annan luvan urputtaa tässä blogissakin.

anni said...

Peikonlehti,
KIITOS!

Niina,
Kiitos sinullekin!!

Jutta,
Ja sinullekin.

Sain teiltä voimaa!