20.2.09

Reede/ Perjantai/ FridayMiten tykkäänkään, vaikka se on vikainen ja vino, vinskahtanut
ja epäkäytännöllinen. Siinä on vain se sielu.. or whatever...

Aika on vierähtänyt niin nopsaa. Arki ollut kiireistä, työntäyteistä ja hektistä. Uhh, onpas mälsää AINA jankata samasta asiasta.. Grr.
Eilen oli peli-ilta. Mukavaa illanviettoa aamuyöhön asti. Aamulla puvun sovituksessa. Hihh. Asusteiden mietintää: kengät, korut, kukat... Miettii-miettii. Tämä morsian etsii värikkäitä kenkiä. Ja IHANIA koruja. Edessä pian vkn:loppu Estooniassa kaasojen kanssa. Odotan innolla! Silloin toivon selkyyttä ainakin seuraaviin hääjuttuihin:
  • päivän ohjelma (kuka-mitä-missä...)
  • sormukset
  • asusteet
  • kukat
  • viinit + muut juomat
:-) Olen niiiiiiiiiiiiiiiin loman tarpeessa. Mutta sellaisen loman, jossa ei tarvitsisi miettiä/murehtia tekemättömiä juttuja ja voisi vaan olla ja puuhailla (lue: askarrella, maalata, taiteilla, reippailla...)

Tunnustuksia
Sain 2 tunnustusta..Uuhh, joista olen kovin kiitollinen.. Nyt vaan stressaa kenelle ja minne niitä eteenpäin. Tunnustuksia kun reissailee blogistanissa monta.. Eikö niin, että tunnustuksen voi ottaa vastaan, vaikkei eteenpäin kaikille "vaadituille" (5+5:lle) lähettäisikään?

Sain siis Olivialta ja Peikonlehdeltä tunnustukset, kiitän suuresti!


Tämän annan eteenpäin seuraaville blogistanin "asukkaille":
..ja ystävilleni...

Ja palkitseminen toimii seuraavanlaisin ohjein:

1. Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.

2. Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin

3. Palkinnonsaaja liittää palkinnon logon blogiinsa.

4. Palkinto tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.

5. Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.

...Mmmm...
Makoisaa viikonloppua!

4 comments:

Niina ♥ said...

Voi, meidän kellarissa majailevassa vanhassa sohvapöytä ihanuudessa on ihan saman muotoiset "vänkyrä" jalat niiden päissä on vielä kuin tassut. Vanhoilla huonekaluilla on aina jokin tarina jos ei todellinen niin ainakin kuvitteellinen =) Hyvää viikonloppua!!

Peikonlehti said...

Hyvä kun kävit noukkimassa pystin, palkinto päätyi oikeaan osoitteeseen =)

Laura said...

Kiitos tunnustuksesta ♥

melkoelli said...

Voi täällähän oli minulle tunnustus! Kiitos tuhannesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!