9.2.09

uusi viikko

Aah, lämpö/ valo/ aurinko!

Uusi viikko alkoi. Kouluviikko. Tenttiviikko. Stressiviikko. Mut se "vasta" huomenna. Kävin tänään hääpuvun sovituksessa. Ompelija yllätti mut täysin jo melkein puvun näköisellä "puvulla". Luulin, että menen vain korsetti-osan sovitukseen. Kävelin sieltä hymy suulla pois. Mitä tahansa mieltä muut on (kai...?!? mm...no EI! Kyl mä haluan et muutkin pitää hää-asuani kauniina.), minä tykkään. Itseasiassa toivon IHAN hirveesti, että mieheni tykkäisi. Että sille tulee sellainen olo, että 'WAU, tuo on MUN nainen'! Vaikkei sillä olekaan klassisen valkoista hääpukua. Melkoisen turhamainen akka, kun monta riviä tekstiä yhdestä mekosta! Mutta, mun ensimmäinen pitkä juhlamekko! Ja olen siitä aidosti ja turhamaisesti innoissaan.

Häävalmistelut jatkuvat tässä talossa. Lopullinen vieraslista menee PIAN kaasolle yhteystietoineen. Seremoniaan musat mietinnässä, osittain jo päätetty. Häämusa listaa pitäisi tehdä bändille. Hyvät juhlabiisit etsinnässä. Ehdottakaa siskot! Parasta mahdollista tanssimusaa?! Pistetäänkö äänestys pystyyn?
Paras, kaunein rakkauslaulu?
Paras tanssibiisi?

Kohta on kevät. Tänään ulkona tuntui ainakin siltä. Aurinko lämmitti ja linnut lauloi. Valoa tulvii ikkunoista, onneksi! Meillä on aikataulutettu kevättä -> kuka minne ja milloin. Ilman kalenteria tämä perhe olisi kaaoksessa. Odotamme Tanskasta vieraita jo keväällä.. Sitten myös kesälläkin. Mieheni isä vaimonsa kanssa ovat lupautuneet jäämään Suomeen viikoksi häidemme jälkeen, jotta tyttömme voisi nauttia ajasta heidän kanssa + saisi kielikylpyä + vanhemmat pääsevät mahdolliselle häämatkalle. Aah, kunpa... On niin monta paikkaa minne haluaisi...

Juuh, tässä tämä tovi vierähtikin ja ruotsin tenttiin ei tullutkaan luettua. Hupsista! Kohta on ystävänpäivä. Muistatko ystävää?


Lämpöä ja tunnelmaa sinulle!
-anni2 comments:

Katilein said...

Minusta sinulla on ihan oikea asenne tuohon hääpukuun!

En tiedä, miten passaisi häihin, mutta minusta maailman kaunein rakkauslaulu on Nick Caven Into My Arms. Kannattaa etsiä käsiin, koska se vain on niin hengästyttävän ihana!

Nuo kuvat ovat ihanan keväisiä!

anni said...

Katilein,
Kiitos kommentistasi! Asennetta on, oikeaa tai väärää, mutta löytyy toki.. anni-asennetta.

Menen heti youtubesta kuuntelemaan Nick Cavea.. THANKS!!!