27.2.09

Tervehdys tänne.
Väsymystä on ollut ja paljon liikkeellä. Tein listan, jossa luettelin kaikki tekemättömät jutut. Jotain sain jo ruksattuakin, mut-mut... ahdistus jatkuu. Mut sen yhen järkky-illan jälkeisenä päivänä sain pientä muutosta aikaan:

Maalasin eteisen osan seinistä:

Ennen ja jälkeen eteisessä


Eteisestä tämäkin. Maalauskokeiluja...


Olen myös käynyt lenkkeilemään urakalla:
  • Tiistaina ennen töihin menoa 8km juoksua
  • keskiviikkona töistä tultuani sama 8km juoksua
  • Torstaina perheeni kanssa 5km juoksu-kävely-kelkkailu-lapsenkanto yhdistelmää
Kunpa vaan jäis NIIIIIN koukkuun, ettei ilman voisi..

Suurkuluttajana...
Malawin ystäviltämme tuli joulukortti muutama päivä sitten.. :-)

Malawi ON ollut paljon mielessäni. Olemme jopa harkinneet häämatkana käväisemään sielä ja samalla tapaisi ystäviämme.. Maanantaina tuli puhelu sieltä. "Meidän" Malawin perheelle on syntynyt poika-vauva. Voihh! Seuraavana päivänä treenikaverini kertoi, että hänen tyttärensä menossa sinne vaihtoon ja samalla kun sen oli kertonut, äitini soitti että hänen osoitteeseensa oli tullut meille postia - MALAWISTA.. It's a sign!! Kaipaan ja palaan siihen aiheeseen täällä blogissa uudestaan ja uudestaan...

Mieheni on rempannut (lue:viimeistellyt) yläkerran huonetta. Se on lähes valmis ja pian laitan kuviakin. No oli aikakin. Mutta kun sitä aikaa ei ollut, niin hiihtoloma käytettiin siihen. Eilen kävimme mieheni kanssa sormuksia katsastelemassa ja häämatkojakin..Uhh... :( Kallista touhua! Kävin myös kirppari-ostoksilla jossa tein itsekkäästi itselleni vaatelöytöjä. Onneksi, olin NIIIIN sen tarpeessa, henkisesti siis lähinnä. "Uudet" vaatteet auttaa AINA depikseen, eikö niin?

By the way, katsoitteko eilisen hääohjelman, siis hääohjelmat... Satuhäissä oli monta tuttua kasvoa, jota oli ihana bongailla... ;-) Ja niin älyttömän hieno kirkko..Uhh!

Tuleva viikko tulee olemaan KAMALAN kiireinen. Toivottavasti en hajoa. Jokapäiväisen työrupeaman jälkeen perjantaina Suomen kaason kanssa Eestin kaason luo viikonlopuksi. "Palaveriointia" ja suunnittelua, viininmaistiaisia ja kukkajuttuja...ja sormusjuttuja. Kiirus, mut maiseman vaihdos hyvässä seurassa on HYVÂ.


Kaaso teki morsiamelle "To do" listan.. Ja se ON pitkä.Mona 3-v.

Kiitän ja kumarran ja toivon teillekin voimia!
Seuraavaan postauksen saattaa mennä aikaa, tai sitten ei...

2 comments:

Jutta said...

Tsemppiä, tsemppiä sinne väsymyksen kouriin!
Todot on kauheita, varsinki tollaset kilometrin mittaiset. Itse en niitä koskaan kirjottele, koska ne on niin masentavia. Mutta häitä edeltävällä viikolla oli pakko. Ei enää ajatus pysyny ollenkaan päässä. Mutta nyt voin kokemuksella sanoa, että häistä voi selvitä hengissä :) Muistat vaan levätä välillä.
Voimia ja virtuaalihalaus!

anni said...

Jutta, kiitos. Kerro lisää häistäsi. Vilauta lisää yksityiskohtia.

Odotan häitä. Se kun ajan autossa töihin taustalla soi mahdollinen tuleva häämusa..se saa hymyilemään ja se tuntuu hyvälle. Mutta arki on hektistä ja se on jossain vaiheessa liikaa.

Kiiiiitos!!!