2.2.09

Esmaspäev
Takana mainio viikonloppu Seinäjoella entisten opiskelutovereiden kanssa Tanskan ajoilta. Muutama uusi tuttavuuskin. Monta mielenkiintoista keskustelua ja hyvää ruokaa, saunaa, lasten kanssa peuhaamista ja aikuisten kanssa muistelua ja maailmanparantamista. Ihana jälleennäkeminen! Ensi kerralla sitten joidenkin kanssa häissämme, JOS ei jo ennen sitä. Toivottavasti!!
Oli hyva juttu irrottautua arjesta hetkeksi, niin tarpeellinen vaihtelu, pitkästä matkasta (6h ajo) huolimatta. Kiitän mukana olleita!

Aikaa jäi myös jutustella oikein kunnolla mieheni kanssa. Paluumatka varsinkin oli antoisaa. Lopputulos: asiat hyvin, vaikka työtä asioiden eteen on tehtävä.. :-)

Nyt on arki:
  • Koulutehtäviä
  • Liikuntaa
  • Hääjuttuja
  • Kotijuttuja
Väliaikatiedote häätilanteesta. Bändi OK, Hääpuvun mittaus tehty, kangas mennyt uusiksi. Siitä tulee IHANA... :-) Ihanaa olla innoissaan ja odottaa lopputulosta. Saanhan olla innoissani kuin pieni lapsi?

Ps. Oletteko ikinä kuulleet ns. äänirunoutta? Runous, mikä perustuu tässä tapauksessa oikeaan kieleen ja sanoihin (=islanniksi), mutta suurin merkitys sanojen ääntämisellä/ soundilla ja yleensäkin sillä, miltä se kuulostaa, ei niinkään mitä se merkitsee.. Seurassamme oli viikonloppuna yksi sellaisenkin taidon omaava. Wow! Ihmeellisiä ja ainutlaatuisia taitoja!

Nautinnollista viikkoa!

xxx
Taikaa!


Leikin ihanuutta.
Rakastamme raitaa, mutta täydellisten raitasukkisten metsästys jatkuu...

4 comments:

melkoelli said...

Kappas vain, olet piipahtanut Seinäjoella.
Ja ihania raitasukkahousuja. Ne on niin kivoja.

Blogissani on sinulle pieni yllätys... =)

Anonymous said...

Tervetuloa takaisin kotiin matkalaiset!

Kysymys: Onko hääbändi kenties meille tuttu?
Terkkuja!

Anna

Lotta said...

Aaah.. Good to have you back!! Talk to you soon..

anni said...

Melkoelli:
Kiitän kommentista. Juuh..Seinäjoella oltiin. Tajusin taaaaas, miten SUUURI Suomi on..Uhh, 6 ajomatka..

Kiitos ylläristä!!!! :-)

ANna:
Kiitos kommentista. Kotona on taas hyvä olla, vaikka pikavisiitti se olikin.
VAstaus: Hääbändi nimeltään Mr. Wife. Sain monta tarjousta päällekkäin ja monta hyvää oli. Nyt toivon parasta! Asiat vaikuttaa hyvälle ja puskaradio kehui kovin...

Lotta:
..Darling... YES!!!