24.3.09

Eilen meni monta tuntia tietokoneella, liian monta. Koulutehtävää väsersin, mut sain lopulta tehtyä ns. 'save a date' sähköpostin häävieraille. Ja julkistettua tarvittava info häitä varten myös nettisivulla. Paljon uuden oppimista on ollut. Harmittaakin vaan, ettei pysty/osaa tehdä kaikkea niinkuin haluaisi, vaan aina on joko tekninen ns. este (=osaamattomuus), tai kieli tökkii tai jokin muu vastaava. Jokatapauksessa nyt se on sielä.

Eilen oltiin 1,5tunnin reippaalla lenkillä perheeni kanssa. Kunpa saisi mentyä ihan joka päivä KOKO perheen voimin, jotta tyttö tietäisi että näin on normaalia. Ei pelkästään se, että äiti menee, vaan yhdessä. Eilen lähetin postipaketin.. ;-) Hihh!


Lauantaina on Lempitädin hautajaiset. Lempitäti oli mulle koko laspuuteni kuin mummo, joka oli arjen jokaisessa päivässä mukana. Teininä se ruokki/ huolehtii minusta kun vietin lomat Eestissä. Lempitäti oli oikeastaan isäni täti, mutta läheinen meille kaikille. Perjantaina vanhempani menevät Vantaalle auttamaan hautajaisvalmisteluissa ja lauantaina aamulla me loput. Huohh, hautajaiset ovat raskaita... aina. Huohh, jo 2 häävierasta on poistunut luotamme...Lempitäti, olet rakas!2 comments:

Mari said...

Lämmin osanotto! Ja voimia lauantaille♥

Anonymous said...

Moikka!
Nyt sain vihdoin ja viimein aikaiseksi tänne kirjoittaa. Niin monesti olen sivuasi katsellut ja ihaillut, ihania kaikki kuvat! Aika paljon tapahtuu ympärilläsi siis kovasti sulle voimia, että jaksat!!!:) -Jonna-