17.3.09

Tiistain tohinoita


Olin kidutettavana. Auts! Olin koasvohoidossa, jossa tehtiin mekaaninen ihonpuhdistus. En muistanutkaan, miten se voi sattua. Kunpa nyt sais ihon/ naaman kuntoon ennen kesää. Kesän alussa uudestaan hoito/ puhdistus + koemeikki+kulmakarvat ja häämeikki.. Naama on laikukas ja arka. Kohta hääpuvun hakuun. Eilen illalla yritin tuskaisena vääntää hääsivua nettiin. Taistelu keskeytyi, mutta se jatkuu. Eilen päätettiin sormusten kaiverrukset. Ja eilen saatettiin mieheni äiti lentokentälle. Istuin tunnin katselemassa ihmisiä saapuvan matkoiltaan, kun mieheni pääsi saattamaan äitinsä suoraan koneeseen. Mieleeni tuli 'Love Actually' ... Taas kerran! ;) I just love it and MANY people knows it! Ens viikonloppuna menen kurkkaamaan hääpaikkaamme, mikä koristeltu hääjuhlaa varten. Jännää!

Vierailimme ystäviemme luona ja söimme ihanaa pannaria - Kiiiiitos! Nyt odotamme pääsiäistä, jolloin tulee seuraava vieras Tanskasta, mieheni iskä.

Huups, tämä juoksee nyt! *viuh*

5 comments:

Lotta said...

Hih. Terkkuja töistä! :) Kivaa kun olet taas kirjoittanut uutta. On kovin tylsää käydä täällä monta kertaa päivässä, sekä tietokoneella että kännykällä, jos ei ole mitään uutta luettavaa.. Kuuntelen Metallicaa jo toista tuntia - vähän asennetta työntekoon.

Jutta said...

Mahtavaa, teillä valmistelut etenee!

Jos häätouhuiltasi ehdit niin käy hakemassa tunnustus blogistani :)

Peikonlehti said...

Heippa! Ihanan kuvalajitelman olet laittanut postaukseen, tuosta ihonpuhdistuksesta tulikin mieleen että omallekin nassulle mokoma "kidutus" olis erittäin ajankohtainen... =)

Tuula said...

Voih, häiden suunnittelu ja niiden valmistelu on niin jännittävää ja hauskaa! Ja kamalaa :D Pelkäsin koko ajan, että joku tärkeä juttu unohtuu tai menee pieleen. Ihan turhaan, sillä kaikki meni hienosti.
Hirmuisesti iloa sinne häätouhuihin!!

anni said...

Lotta,
Kivaa kun jätit kommentin!!! Tsemppiä uuteen viikkoon!

Jutta,
Kiitos, etenee juu.. Kirjoitan kohta niistä lisää..

Peikonlehti,
Kiitos! Huomaan, että on TOSI vaikeaa valita ns sopivaa kuvaa, minä sitten tungen niitä 10kpl.. tai vastaavaa. Taitaa olla kodista kohta kaikki nurkat kuvattu, kun pitää kuvata jo kaappien sisältöä yms.

Tuula,
Kiitos! Joo, on ihanan hirveätä.. Hah!! :-) Yritän kans ottaa aika rennosti.