13.3.09


Kotona hetkonen. Taas teen jotain ihan muuta ku pitäis.. Pitäisi vastata sähköposteihin ja muutama puhelinsoitto pitää hoitaa ja juoksulenkillä käydä koska MONTA päivää ei ole päässyt. Lähiopetusjakso meni nopsaa ja nyt odotellaan tenttituloksia. Ei hyvältä näytä, läpi pääsyä toivon NIIN... Rästissä moooooonta tehtävää ja sielä niskassa ne nakertaa, kunnes on tehtynä. Taidan olla melkoinen masokisti, kun en ole saanut tehtyä ja nautin nakertelusta. Hah! Mieheni äiti Tanskasta on vielä meillä kyläilemässä. Pääsiäisenä tulee mieheni isä ja myöskin samaisesta maasta. Edessä työntäyteinen viikonloppu, piiiiitkä vuoro töissä. Tänään illalla vielä illalliselle mun vanhempieni luokse.Monan tikattu kevät-takki. (Noa noa). Ottaisin samantien molemmat vaatteet aikuisten koossa itselleni. Harmittaa vaan, että uutena nämä ovat meidän lompakolle liian arvokkaita, MUTTA se ei estä ihailua ja vaatteen hankkimista muuta kautta. Onneksi monet Tanskalaisäidit rakastavat näitä myös -> kirpparilta sitten löytää Anni nämä. Iloja materialistisuudetsa ja kauneudesta.
Äiti on valinnut tyttären vaatteiden joukosta ne lempparit - Noa Noa. I just love it! Ihania yksityiskohtia. Just kategoria - ruma ON kaunista! Onneksi Tanskan kirpparilta löytyy ja äiti penkoo, mitä ehtii. Ja aina on pakko päästä, siis kirpparille.
Monan huone on lähellä valmista. Siis ei valmis, mutta asuttavassa kunnossa. Monenmoista hommaa sielä on, lähinnä (huonekalujen) maalaamista ja seinien "koristelua"(seinämaalaus). Harmittaa vaan, että huone toimii tällähetkellä myös meidän makuuhuoneena, eikä sielä juurikaan leikitä. :(
Kauneutta, värejä, iloja
ja nautintoja viikonloppuusi!

6 comments:

LOVE STITCHING RED said...

Gorgeous pictures - I like the dress!
Carolyn :o)

LOVE STITCHING RED said...

gorgeous pictures - I love the dress!

Peikonlehti said...

On kyllä kivan persoonallisen näköisiä nuo Noa Noa:t, mulle kanssa! =)

Tässä nimittäin viimeksi tänään kritisoin hiljaa mielessäni omaa värikästä päällysvaatepukeutumista: musta takki mustalla kaulahuivilla. Voi yök sentään. Jotakin väriä tänne kiitos!

Anonymous said...

No hei masokisti, niinhän ne taiteilijatkin tarvii sen deadlinen! Mä ihan ihastuin näihin sun juttuihin. Sää nautit kaikista pienistä ihanista jutuista, jotka tekee arjesta kaunista. I`ll be back! Hyvää viikonloppua Anni!
-Pauliina

Laura said...

Todella kauniita vaatteita, kelpais aikuisten koossa tännekin :)
Mukavaa viikkoa!

anni said...

Carolyn
Thank You for the comment. I feel so bad, that I don't write in english. I dont even know, why am I not doing it? Maybe I feel that I cant't express evertyhting the way I want in english.. I will try sometimes.. Keep visiting my blog! :-)

Peikonlehti
kiii-iiitos! Aahh, käyn JOKA kerta Tanskassa Noa Noa liikkeessä hiplaamassa, vaikken juuri koskaan raaski ostaa mitään. Helsingissäkin liike, mutta pieni. Ihailen-ihailen-ihailen...

Pauliina
Kiitos Pauliina kommentista! Ihana kun kävit kyläilemässä, tule uudestaan kurkkimaan..Hihhh!

Laura
Kii-IIIITOS! Ihanaa, että on muitakin munlaisia..hah! Iloa!