23.3.09

Spring!!!

K e v a d !

S p r i n g !
Kevät tuli! Vaikkei lumet ole ihan sulaneet, kevät on tullut. Se kevään haju/tuoksu, valo, auringon lämpö ja lumen alta paljastuvat "aarteet"!!! Kohta on pihahommia ja paljon.. Kohta istutetaan kukkia, kohta istutetaan muutakin.. Kohta voi taas grillata naapureiden kanssa pihalla aamuyöhön! :-)

Keskiviikkona tehty monta kirpparilöytöä - lähinnä vaatteita, mutta kummasti piristi. Työkavereiden kanssa jutusteltiin kahvilassa palaverin jälkeen aiheesta kuka ostaa ja mistä. Yksi työkaverini ostaa 90% vaatteistaan alennusrekeistään. Toinen kirpparilta (minä), joku toinen ostaa niin harvoin ja harkitusti, ettei sillä ole juurikaan merkitystä. Ostan itse toki kaupoistakin, mutta huomattavasti harvemmin. En halua suostua maksamaan jostain monikertaista hintaa, mutta kirpparilta ei vaan aina löydy, muttei saa antaa periksi. Ei missään tapauksessaan. Don't give up! Järjestelin vaatekaappiani ja noin 70% vaatteistani on kirpparilta. Vaikken kovin kummoisesti pukeudu, enkä tunne enää vastaavaa tarvetta kuin parikymppisenä ilmaista itseäni radikaalilla pukeutumisella, haluan/ toivon löytäväni persoonallisia ratkaisuja. Usein ne on kuitenkin ne ns. järkevät ja tylsät - mustat trikoopaidat, mustat ohuet neuleet, polvipituiset hameet, farkut...

Perjantaina sain hääpukuni kotiin. Nyt se odottaa malttamattomana kaapista pääsyä. Ahh, nyt tää on koko ajan enemmän konkreettisempaa.

Lauantaina kävin kaasoni kanssa katsastamassa taas hääpaikkaamme. Sielä juhlittiin silloin häitä ja näimme paikan hääkoristeluineen. Hyvältä näytti!

Tänään maanantaina, pitäisi kirjoittaa mukava postaus, tehdä kaksi verkkoviesinnän tehtävää, jatkaa kirjastokirjojen laina-aikaa ja mennä juoksulenkille. JA....! Ja lähettää 'Save the date' sähköpostit.. Sen aloitan tänään! Kaaso, näetkö.. !?!?!

Tekemistä siis löytyy.
Jatketaan taas....

Iloa teille ihanaisille!


Arjen harmautta ja pieniä väripilkkuja... Tiskit odottaa pesijää, joko koneessa
tai pöydässä. Tai sitten puhtaat odottavat koneesta pääsyä. Uhh!


Vuoden polttopuut rupeaa olemaan lopussa, kun taloa lämmitetään moisilla...

Ja korvis: Aaargghh.. se on hukkunut! Toinen korvis hävisi!!! Etsintäkuulutus!!!Meille saapui hedelmälähetys! Herkullisia, eikö ole?


Miksei tällä "emännällä" ole kaikkien osoitteet yksissä kansissa,
jotta kirjoittaminen olisi hieman helpompaa? Oi, miksi?

Vaatteiden järjestelyä, kun hääpuvulle piti saada tilaa ja kevätvaatteita piti etsiä kätköistä.Ugiksesta tuli IHANAA postia!
Zikomo!
Uudet saappaat tarvitaan.
Äidin saappaat vielä vähän isot.


Uudet saappaat saatiin. Taas voitti hinta,
eikä ulkonäkö.. Mutta vain tälläkertaa.
ps.
Pahoittelut "pienestä"
kuvareportaasista. Ihan
pakonomainen pakko
oli vain laittaa kaikki..Grr..


1 comment:

Peikonlehti said...

Tässä kuvien laittamisessa ei ole mitään anteeksipyydeltävää! =D

Hienoja ja värikkäitä, toisin kuin itselläni tänään. Järkky määrä tekstiä ja yksi MUSTAVALKOINEN kuva... Ou yeah, kyllä se tästä lähtee,kai =)