9.3.09

viikonloppu meni *VIUH*Mitä nainen tarvii yhdeksi viikonlopuksi, miettii hän...Maisteluja:
paketti, rakenne,
väri, maku,
jälkimaku...


Naistenpäivänä me ansaitsemme sen kaiken!


Viikonlopun anti:
  • Viinit maisteltu, päätetty, tilattu.
  • Sormukset valittu, tilattu.
  • Tukkamalli päätetty, "tilattu".
  • Kukat päätetty, tilattu.
  • Värit päätetty -> Kengät ostettu. :)
  • Laatuaikaa vietetty.
  • Viiniä juotu.
  • PALJON ruokaa syöty.
  • Tuliaisia tuotu ja saatu.
Onneksi. Olo helpottunut. Vähän lisä-virtaa ladattu. Viikonloppu kaasojen kanssa Tallinnassa oli mainio, kiireinen, päätöksien tekoa, mutta antoisa. Päivisin hoidettu asioita kaupungilla ja kierrelty triljoona kauppaa. Huoh, miten värikkäitä kenkiä, laukkuja ja vaatteita Tallinna onkaan pullollaan. Ja mitä, minä ostan mustan laukun/kassin? Miksi? Who knows... Ja Tallinnassa oli jo kevät, jonkunsorttinen siis...


Perjantai päivä hurahti kauppoja ja kultasepän-liikkeitä kierellen. Monenmoisa prinsessasormuksia on ja paljon, mutta mutta... Sielä oma mieltymys vahvistui entisestään ja päätös sormuksen teettämisestä oli se oikea vaihtoehto. Iltaa vietimme mainiossa Tallinnan keskustassa sijaitsevassa Vapiano ravintolassa nauttien tyttöjen illasta: viiniä, pizzaa ja ihania jälkiruokia! Erilainen, mutta suosittelen! Seura oli mainiota ja ystävien jälleennäkeminen tarpeellinen ja viihdyttävä.


Lauantaina aamulla kiertelimme "kaikki" kenkäkaupat etsien persoonallisia kenkiä. Kengät ovat nyt turvassa laatikossa sängyn alla. Onneksi! Sitten maistelimme viinejä heti aamupäivästä (hihh!) ja tapasimme kultaseppämme, joka valmistaa sormuksemme. Prosessi kesti jonkin verran, mutta päätös tehtiin. Lopputulosta odotetaan jännittyneenä, mutta hyvin mielin. Sitten kokeilimme tukkamalleja hääkampausta varten ja monta tuntia vierähti siinäkin.. Uhh, ehdin jo tulla epätoivoiseksi, kun mikään ei näyttänyt hyvältä päässäni.. Tai jos takaata jokin oli hyvä, edestä taas ei. Nyt ei kosketa tukkaan ja kasvatetaan otsatukkaa. Malli löytyi. Kaaso-kampaaja tietää kyllä, mikä musta hyvälle tuntuu. SItten oli vuorossa kukat. Ennen sitä oli jo kukkia katseltu melkoisesti ja päätöksen teko ei ollut enää vaikea. Kaason äiti hoitaa homman ja kukat reissaa hääpäivää edeltävänä iltana tai hääpäivän aamulla kohti Suomea. Ilta jatkui kaason mummon luona kodikkaalla illallisella, mistä suoraan kiiruhdimme katsomaan Eestin euroviisu biisin valintaa. Mmm.. Ihan mielenkiintoista tulossa.


Sunnuntaina vielä ostoksia ja lounas Vapianossa. Nam! Ja kohti kotia... Kotona on myös Tanskasta juuri palaneet mies ja tytär ja anoppi joka on vierailulla.


Uusi ja taas edelleen kiireinen viikko on alkanut. Tämä nainen palasi juuri hammaslääkärin käsittelystä ja seurustelee anoppinsa kanssa. Lähiopetusjakso taas alkamassa ja tenttiä pukkaa. Uh, sitä syylisyyttä ja saamattomuutta! Muuta en sano asiasta.

Pahoittelen vielä aikaisempia väsymys-postauksia. Kiitos tuesta, lohdutuksesta ja kaikista kommenteista! Jatketaan...

Iloa ja aurinkoa!!!
7 comments:

LOVE STITCHING RED said...

Hi

Very pretty pictures on your blog!

Have a great creative day
Carolyn :o)
LOVE STITCHING RED

anni said...

Hello!
Thank you SO much! Nice to hear, that you like and enjoy the photos..

I must come to visit your blog soon too.
greetings, anni

Niina ♥ said...

Voi vitsi, Keksijäkylän Lotta ponkkarit.. Noista olis meidän rinsessa kade =) Eipä taida täältä suomenmaasta nuita löytyä mistään. On teillä ollut kyllä vipinä viikonloppu.

Laura said...

Vauhdikkaan kuuloinen viikonloppu :)
Miksi laitoit herkut näkyviin, nyt tekee mieli suklaaleivosta :P

Laura said...

Vauhdikkaan kuuloinen viikonloppu:)
Miksi oi miksi laitoit herkut näkyviin, nyt tekee mieli suklaaleivosta :P

Mari said...

Välillä kyllä tuppaa väsymys yllättämään... Nyt on oma oloni reippaampi:) Ilmeisesti sinunkin. Mukavaa, että hääsuunnitelmatkin ovat noin selvät!

anni said...

Niina
Ai se on Keksijäklylän Lotta suomeksi? En edes tiennyt. Olen vaan kerran suomen TV:stä nähnyt vilauksen. Eestissä TOSI iso juttu ja kaikkien eestiläisten lasten lemppari.. Nyt meillä se myös unileluna. Kuvaa en saanut napattua, kun se kokoajan Monan mukana.. Mutta tukkalenksut ja muut vastaavat tuoteet löytyvät Tallinnasta. Nyt on syy mennä käväisemään..Hih! Kiitos kommentistasi!

Laura
Kiitos kommentistasi. Viikonloppu oli vaihdikas, mutta mainio. Onneksi, olin niin vaihtelun tarpeessa. Ja ne kakut.. AHH!! Syötiin ihanaa vadelma-marcapone kakkua..NAM! Hetken jopa mietin et saisin hääkakun (tosi hyvän!) ihan tallinnalaisesta marketistakin..mut-mut... :-) Iloa sinne!

Mari
Kiitos kommentista. Juuh, mulla menee tuo niin vuoristorataa ja se väsymys on jatkuvasti kyläilemässä mun luona. Hääsuunnitelmat ok, nyt kutsujen mietintää&tekoakin mahdollisesti.. ILOA ja vOIMIA!!!