17.4.09

Perjantain ajatuksia


On tullut maalailtua.
Kellarista löytyi tuommoinen
muhkea systeemi. Valkoista
pintaan ja iso saniainen sai
arvoisensa paikan. Vaatii
tottumista, mutten voisi
sanoa että en pitäisi. Joskus
vaan tuntuu asiat vieraille.

....................................................................................

Tytön kanssa käyty tänään neuvolassa, 3-v. tarkastuksessa. Vuoteen ei oltu käyty. Tyttö sai kehuja ja hyvin mielin sieltä lähettiin. Muutenkin olen ollut todella tyytyväinen meidän neuvola-tätiin, kertakaikkiaan IHANA. Kirpparin kautta kotiin, tuloksena monta puseroa tytölle, 2 kengät, valkoinen nokkahuilu, itselleni 2 mekkoa, muutama leffa ja 'Australia' peli (englanninkielinen). Pidämme kovasti seurapeleistä ja toivon kovin että tämäkin tulisi käyttöön (lue: tulisi opeteltua säännöt). Taidan toivoa häälahjaksikin jonkin pelin. lemppareina tällähetkellä on 'Rummi', 'Menolippu'... edelleen siis samat. Välillä tulee jaksoja, jolloin pelaamme useinkin ja toisinaan tulee piiiiitkä tauko pelaamiseen. Jokatapauksessa mainion mukavaa ajanvietettä ystävien kanssa - pelaaminen.Tyttö on ollut mahataudissa. Harvinaista nähdä niiiiiiin rauhallinen tyttö. Itsekin olen kipeän oloinen. Mut tässä monta päivää järjestellyt paikkoja (lue: rakentanut lisää kaaosta!). Maalasin IKEA:n puisen tarjoiluvaunun valkoiseksi, jotta se sopisi paremmin meidän kotiin. Sille ei ole kovin hyvää paikkaa, mutten raaski oikein luopuakaan. Maali loppui kesken ja 2 vetolaatikkoa jäi vielä puisen väriseksi ja koko hössäkkä näyttää ihan kummalliselle. Kun saan maalia lisää, laatikotkin maalataan ja sitten pääsee taso vasta kuvaan. Mutta mainitsin nyt vaan, kun huomaan sitä koko ajan katselevani. Pidänkö, vai en...? No on parempi meille valkoisena kuitenkin. Ehdotin jo miehelleni, että luovuttaisiin keittiön pöydästä kokonaan ja söisimme ruokailutilassa aina, jotta saisin tason keittiöön.. Mut, se oli hullu ajatus.

Kunpa kodin sisustus ei olisi tämmöinen sekamelska, mikä koostuu tuommoisista 'ehkä se sopisi meille' huonekaluista, vaan pystyisi pikkuhiljaa vaihtamaan yksi kerrallaan jotain oikein mieluisaan -> unelmoin täydellisestä sohvasta (mihin ei vaan ole nyt varaa!).

Siivosimme eilen vähän etupihaa. Koko paikka näyttää niin rapistuneelle ja harmaalle. Tarvitsemme lämpöä ja PALJON kukkia! Sain myös käännettyä mieheni mielen rakentamaan vähän etuoven edustalla olevalle ristikolle lisää, jotta se olisi pieni näköeste ja sen taakse saisin laitettua pienen ns. istutuspöydän (vanhat penkit siis pois!)...

Leikkasin myös Aronia-pensaitamme... Mm..toivottavasti ajankohta ei ollut ihan se hulluin. Kaikki puutarhuriopinnot ovat mielestä pois, enkä muista lainkaan moisia. Mutta into puutarhailuun kyllä sinänsä on tallella. Onneksi.

Nyt keittiön siivoiluun. By the way, mustat tulit näyttävät NIIN paljon paremmalle kuin entiset keltaiset!

See you sisters
(& brothers?!?),
soon again...!


2 comments:

Peikonlehti said...

Hauska tuo tolppa!

Täälläkin odotellaan pihan vihertymistä. Tosin hetki vielä menee, tänään tuprusi lisää lunta, plääh. Mutta kai se siitä lähtee =)

Niina ♥ said...

Tuoleista tuli to-della hyvän näköiset mustina!! Ja tuo mainitsemasi huonekalujen eriparisuus se pistää silmään täällä meilläkin, tosin koti näyttää mielestäni enemmän lämpimän eletyltä kun huonekaluja on useampi "sitä sun tätä" sorttia eikä kaikki ole niin viimosenpäälle mietittyä ja hiottua. Ei se meilläkään oikein istu yhteen tuo uusi valkoinen iso tv-taso hässäkkä näiden vanhaakin vanhempien antiikki mallisten sohvien ja nojatuolien kanssa eteenkin kun nurkassa keikkuu pätkä ehtaa lundiaa suoraan 70-luvulta.
Mahatautia on nyt ollut hurjasti liikkeellä, saa nähdä koska iskee meille.