15.4.09

RED and many others...Meet my new friends!
Edelliset Karhut minulla oli
vuonna 1988, vaaleanpunaiset.
Näillä juostaan ja pitkälle.

.......................................................................................................

Nyt tehdään kutsukortteja ja ahkerasti. Hyvällä mallilla
on. Välilehtipaperin etsintä tosin jatkuu. Any ideas?

Goodbye yellow!!! Inhosin näitä, vaikka pääsiäiseen ne sopivatkin..
Musta menee paremmin. Etsinnässä vaaleat pehmustetyynyt.


Keittiön maalauskaaosta. Ja jos kerran
KAAOS on, niin silloin ei edes tiskata tms...Ja valkoistakin: lehtikoteloon, koriin, lampunjalkaan,
muistitaluun, liitutaulun kehyksiin, jakkaraan
ja tarjoiluvaunuun.... Onneksi maali on olemassa.

...................................................................................................................................Uhh, miksen vaan nauti kevätlomastani vaan oon tuommoinen alakulo-ämmä koko ajan? Miehen kanssa käyty piiitkiä keskusteluja. Hyvä puhdistaa ilmaa välillä, vaikka rankkaakin toisinaan. Olen saanut aikaisekseen varattua lääkärin ajan. Vaivat ovat jatkuneet jo niin pitkään, että olen tottunut niihin. Nyt teen paperille listan vaivoistani etukäteen, ettei mikään unohdu. En ole käynyt lääkärissä lapsen syntymän jälkeen (3-vuotta), nyt on aika laittaa ämmä morsian-kuntoon. Olen lapsuudessani ollut NIIN paljon lääkäreiden kanssa tekemisissä, etten nykyään kovin helposti sinne mene. Eestissä meillä tosin oli ns. perhelääkäri, jonka luokse oli helppo ja vaivatonta mennä, täällä sitä meillä ei ole.

Olen maalannut... :) Rentouttavaa. Ja sain aikaisekseni soittaa maistraattiin hoitaakseni vihkimistilaisuuteen liittyviä asioita. Nyt se lähtee pyörimään. Olen varmaankin maailman saamattomin ihminen, kun asiat vaan jää joko hoitamatta tai TOSI viime tinkaan. Nyt tunnen suurta ylpeyttä, kun joku pieni asia on saatu hoidettua. Hyvä nainen!

Tänään juhlimme illallisen merkeissä isäni 61-vuotis synttäreitä.

Iloa teille!


4 comments:

Lotta said...

Ihanat lenkkarit!!!!!!

Hanni said...

Oletpa ollut ahkera maalaamisten kanssa! Tuo kaaosjuttu on tuttu myös täällä: kun äiti ompelee tai maalaa, muu tuppaa jäämään vähemmälle.
Ollaan lähdössä miehen kanssa Kööpenhaminaan ja ajattelin pistäytyä kirppikselle penkomaan. Olisko sulla paikkojen osoitteita ja nimiä? Huomasin, että olet tehnyt ihania löytöjä sieltä! Haaveissa olis löytää lapsille jotain ihanaa...
Mukavaa viikkoa!

anni said...

Lotta,
Thanks!!! :-)

Hanni,
Kiitos mukavasta kommentista. Olemme siis kaaos-naisia! Tanskassa vierailessamme emme juurikaan ole Köpenhaminassa, vaan Odensessa ja Vejlessa.. Mutta jokaisessa kaupungissa on Genbrug'eja, lähinna kirkkojen ja ja¨rjestöjen pyörittämiä. Kesäisin myös ns. markkina-tyylisiä. Sieltä tekee IHANIA löytöjä. Myös ns. kierrätyskeskukset ovat olleen aarreaittoja! Mut SORRY, musta ei juurikaan oo apua Köpiksen suhteen.. :-(
Antoisaa matkaa kuitenkin!!!

Linnea said...

Olipa ihanat keltaiset tuolit <3 sun blogi vaikuttaa aika ihanalta :)