7.4.09

Tiistainen ensimmäinen lomapäivä

Kevätloma alkoi. Vihdoinkin. Tänään salille ja pientä siivoilua. Huomenna tulee mieheni isä Tanskasta kyläilemään loppuviikoksi. Mukavaa! Ja Mona odottaa niin. Saapi nähdä, miten tanska-suomi kieliyhdistelmä toimii, kun olemme sopineet että beste puhuu vaan Tanskaa. Kesällä ovat keskenään (ilman meitä vanhempia) kokonaisen viikon. Kielikylpyä, sitä... Opin itse lapsena Monan ikäisenä 3:nnen kielen, kun ei ollut muuta vaihtoehtoa. Koko meininki oli paljon rumempi, mutta välttämätön.

Lomalla olen ajatellut maalata huonekaluja, olla, liikkua, tehdä muutama koulutehtävä...ja..ja..ja.. Olen kotona. Ja hyvä näin. Keittiön keltaiset tuolit (4kpl) maalataan mustiksi, muuhun keittiöön sopivaksi. Ruokailuhuoneessa oleva puunvärinen "vaunu" maalataan valkoiseksi. Monan huoneen seinälle maalataan puu.


Häävalmisteluista:
  • Hääsormukset saapuivat. Olen NIIIIIIIN tyytyväinen ja onnellinen niistä. Hienoin koru, minkä omistan. Vaikkei ole kallis, niin minulle hyvinkin arvokas. Iltaisin joskus hiivin sormusten piilopaikkaan ja kurkin, ihailen ja mallailen sormusta. Olimme niin onnekkaat sen suhteen. En malta odottaa päivää, kun voin käyttää sitä ihan joka päivä.
  • Kutsuja pohditaan ja melkein tehdään. Sekin on yks loman projekti. Ei tule tekemisen puutetta ainakaan. Korttipohjat+kuoret valmiina, muu epävarmaa.. paitsi se että itse teen.
  • Musiikkilista bändille 95% valmiina ja menee bändille lähiaikoina. Häätanssi siis päätetty. Onneksi on pitkä puku, niin kukaan ei näe mun askellusta.Hihh!
  • Hääkuvaajan kanssa neuvoteltu.. Hyvä siitä tulee.

Lähiaikoina siis tehtävää:
  • Seremonian varmistaminen
  • Kutsut
  • Biislista bändille
Nyt salille hikoilemaan.
Iloa!

3 comments:

Jutta said...

Laitathan sitten kuvaa, millaisen puun maalasitte? Jooko :)

melkoelli said...

Häävalmistelut etenee teillää hyvää vauhtia. Ihanaa.
Mekin olemme menossa tämän kuun lopulla häihin. Ja kun on läheiset ihmiset kyseessä, juhla on sitäkin tunnelmallisempi. =)

anni said...

Jutta,
Kiitos kommentistasi. Puu pääsee varmasti valokuvatuksi.. Kunhan pääsis sitä maalaamaan. Ennen sitä vuorossa pinnatuolit keittiöön.

Melkoelli,
Kiitos sinullekin kommentistasi!!! Häät on kai aina tunnelmalliset, tai se tarkoitus on ainakin. Kerro sitten kans häätunnelmistasi!! :)

Iloa!